Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 4 martie 2021. Totul stă în atitudine

Horoscop zilnic – 4 martie 2021. Totul stă în atitudine

Horoscop zilnic – 4 martie 2021. Totul stă în atitudine

Datele generale ale zilei de 4 martie 2021 – A excela nu este o stare de moment, este o atitudine, care poate aduce beneficii remarcabile pe termen lung. A fi competent, capabil, bun, înțelegător, empatic nu este o stare pe care să o manifești în funcție de nevoi, moment sau context, ci este o stare continuă, un fel de a fi, o realitate care te face un om luminos și valoros în adevăratul sens al cuvântului. Și totul stă doar în atitudine.

Planetele ne stimulează abilitatea de a vedea clar realitatea, așa cum este ea cu adevărat, iar asta ne aduce, în mod surprinzător, o atitudine pozitivă, care aduce vești bune.

Berbec – Poate că ar fi momentul potrivit să-ți reevaluezi cariera. Ai putea face atât de multe lucruri bune și deseori te simți blocată într-o stare de incertitudine care îți taie orice elan. Abilitățile tale reale trebuie să meargă mână în mână cu îndrăzneala, pentru că una fără alta nu se poate.

Taur – Visele tale sunt atât de puternice, încât uneori nu mai ști exact care este realitatea. O atitudine mai radicală, pentru a-ți face loc în față, acolo unde îți este locul ar fi utilă și necesară. Fii conștientă de valoarea ta.

Gemeni – Este bine dacă rememorezi momente dragi din trecutul tău, dar asta nu trebuie să te împiedice să fi capabilă să faci față provocărilor curente ale zilei. Romantismul este bun dar nu trebuie să aducă prejudicii realității. Nu are rost să redeschizi răni închise.

Rac – Ești optimistă și asta dă energie și un spirit bun tuturor celor din jurul tău, fie că sunt la serviciu, fie că sunt acasă. Astrele îți susțin energia pozitivă, și este primul pas spre rezolvarea problemelor mai mari sau mai mici pe care le ai.

Leu – Ești stresată și agitată. Accepți toate sfaturile pe care le primești deși unele dintre ele nu sunt chiar cele mai bune. Ai grijă de sănătate și nu face compromisuri când vine vorba de cei dragi ție. Susține-i moral pe cei care au nevoie de tine.

Fecioară – Să știi că nimeni, niciodată nu a putut face doar ceea ce și-a dorit sau ceea ce a visat. Viața este de cele mai multe ori plină de renunțări și frustrări, dar tocmai aici stă motorul care ne împinge înainte. Gândește-te la asta!

Balanță – Ești extrem de radicală și spui foarte multe lucruri fără să te gândești dacă e corect sau nu și asta îți aduce pagube importante. Ai putea gestiona mai atent astfel de momente de radicalism și să încerci să te pui în pielea celor pe care îi judeci cu atât de multă ușurință.

Scorpion – Ești într-o stare specială care transmite tuturor că ești în căutarea unei noi aventuri, a unei noi iubiri, a unei noi provocări. Nu va trebui să aștepți mult. Exact ceea ce cauți vei găsi, exact atunci când vei fi pregătită pentru această nouă experiență.

Săgetător – Trebuie să treci un test, un examen, o încercare neașteptată. Nu există nici un motiv pentru care să te îngrijorezi, pentru că te vei descurca perfect. Ai nevoie doar de puțină concentrare și liniște. Acasă este totul ok, dar un amic de departe are neaparat nevoie de ajutorul tău.

Capricorn – Ai putea să te reevaluezi. Încearcă să înțelegi ce văd ceilați în tine și vei putea să faci schimbări care îți vor aduce doar beneficii. Uneori a încerca să faci lucruri noi este cea mai bună cale pentru a progresa. Fii atentă, însă. Noile încercări pot fi mai dificile decât par la prima vedere.

Vărsător – Poți fi optimistă pentru că vei găsi exact când te aștepți mai puțin soluții pentru cele mai complicate probleme. Ai abilitatea de a găsi rezolvări acolo unde alții nu se descurcă. Se dezleagă niște complicații mai vechi și apar rezolvări. Încearcă să fii mai calmă și nu mai pune mereu răul înainte. O să fie bine!

Pești – Rămâi concentrată la drumul tău și totul o să fie exact așa cum îți dorești, pentru tine și pentru cei care contează. Fii mai temperată. Uneori prea mult curaj, prea multă îndrăzneală strică și pot aduce prejudicii grave, exact când te aștepți mai puțin.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns