Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 8 decembrie 2020. Cooperare și sinceritate

Horoscop zilnic – 8 decembrie 2020. Cooperare și sinceritate

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 8 decembrie 2020 – Astrele ne obligă la cooperare – asta ca o dovadă, dacă mai era nevoie, că nimic nu este întâmplător! – la concesii, la negociere constructivă fără orgolii. Ne simțim productivi în relațiile și responsabilitățile pe care le avem în fiecare zi și ne străduim să le ducem la bun final. Avem de ales între ceea ce este util și ceea ce este doar un moft și trebuie să fim corecți, înainte de orice și sinceri față de noi înșine.

Berbec – Orice lucru de care scapi azi te va ajuta în transformarea personală și în capacitatea de a te manifesta în evoluția ta viitoare. Ești organizată și liniștită. Ai energie și stai foarte bine cu intuiția.

Taur – Primești energie. Aveai nevoie de energie pentru că viața ta se va aglomera brusc zilele următoare. Simți asta chiar de azi și cu toate că știi că ceea ce ai de făcut este deja prea mult, te implici în din ce în ce mai multe proiecte. Nu intra în dicuțiile aprinse ale altora, chiar dacă îți dorești foarte tare asta.

Gemeni – Este momentul să faci lucrurile pe care le tot ignori și care sunt necesare pentru bunăstarea ta, din toate punctele de vedere. Dacă în prezent ești singură și nu te interesează o relație pe termen lung, ia în calcul că unele oportunități nu se mai întorc niciodată.

Rac – Ar fi util pentru încrederea în propria ta personaă să fii foarte atentă cu relațiile tale romantice. Fă ceea ce simți că trebuie să faci ca să te relaxezi și să te calmezi. Ai foast foarte agitată și extrem de irațională cu unele decizii, iar asta se poate întoarce împotriva ta.

Leu – Ești extrem de amabilă și prietenoasă. Pe de altă parte ai nevoie de solitudine ca să-ți pui gândurile în ordine și să-ți faci un plan de bătaie pentru mai târziu. Nu este deloc util să rupi unele legături, chiar dacă oamenii aceeia nu sunt exact ceea ce ai tu nevoie.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Fecioară – Autocontrolul este cuvântul de ordine pentru tine astăzi. Comportamentul neetic al altora te va înfuria, dar asta nu va rezolva nimic. Cel mai bun mod de a face față acestor provocări este comunicarea onestă. Numără până la zece înainte de a te confrunta cu cineva. Funcționează!

Balanță – Mânia și resentimentele provocate de rănile din trecut ar putea reapărea astăzi, uneori făcându-te să lăcrimezi. Acesta poate să fie și un semn al evoluției personale și spirituale din partea ta. Eliberarea de trecut poate deschide noi căi pentru viitor.

Scorpion – Cineva la care te gândești ca la un prieten s-ar putea dovedi un om lipsit de onoare, un om în care nu trebuie să ai încredere. Cineva va încerca să te înșele și să-ți spună minciuni. Nu este nicio mirare că face asta, dar ar trebui să-ți reevaluezi atitudinea față de el.

Săgetător – Odată ce renuți la ideea că ai „superputeri”, o să te simți mult mai bine. Nu le poți face pe toate oricât de mult ai vrea asta. Nu ești un super-eroină și nu ai fost niciodată, și nici nu trebuie să încerci. De altfel, nimeni nu este. Încearcă să-ți găsești un ritm propriu și vei avea eficiență maximă.

Capricorn – Nu-ți pune întrebări existențiale azi. Nu este cazul, deși totul te face să te întrebi care este scopul și rostul tău pe lume. Starea aceasta mai durează, dar este esențial să iei partea bună. Fă-ți planuri, proiecte și strategii pentru viitor. Este momentul ideal.

Vărsător – Azi nu contează pentru tine dacă câștigi sau pierzi, ceea ce contează este modul în care joci. Din păcate, s-ar putea să fii dezamăgită, dar este o lecție pe care trebuie să o înveți. Nu te mai implica cu tot sufletul, lasă o marjă de siguranță și orientează-te către cei care contează cu adevarat. Fii îngăduitoare cu cei dragi și ai grijă de sănătate.

Pești – Tensiunile generale din jurul tău pot fi foarte crescute astăzi. Nu vei avea libertate totală de mișcare, ceea ce te va enerva teribil, pentru că îți place să faci ce vrei. Va trebui să depșești obstacole și momente tensionate, dar o vei face cu ușurință. Partea bună este că te vei simți foarte aproape de cei dragi, iar ei vor fi suportul tău.

Citeste și: 5 motive pentru care femeile din zodia Leu sunt irezistibile în ochii bărbaților

Text: Otilia Ignat/iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns