Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > De ce se teme cel mai mult zodia ta?

De ce se teme cel mai mult zodia ta?

temeri zodii

Fiecare om are temeri, dar, de multe ori, ele nu sunt legate de o întâmplare traumatizantă, ci de „fițele” astrelor din zodia personală. Oricât de echilibrată eșți și oricât de multe eforturi ai face ca să-ți alungi angoasele, ai observat că unele dintre ele revin obsesiv? Asta nu înseamnă că nu ești o femeie puternică care nu îțși poate controla pornirile, ci doar că… astrele îți joacă feste.

Berbec – speriat de trădare

teme

Femeile se tem să nu fie tradate de partenerul de viață, iar bărbații sunt stresati de gândul că ar putea suferi de impotență. O alta fobie a nativilor din Berbec este neputința de a domina – de aici, teama de a nu putea face față unor situații noi. Principalul vinovat pentru aceste temeri este Marte, planeta războiului, a acțiunii și a virilității.

SFAT: Comunicarea și legăturile puternice dintre parteneri pot rezolva aceste angoase.

Taur – speriat de lipsa banilor

teme

Temerea taurilor cea mai mare este legată de bani. Cei mai multi încearcă sau au deja un cont de economii substanțial pentru a-și asigura confortul în situații neprevăzute.

SFAT: Deși e foarte bine să ai bani puși deoparte pentru astfel de situații, trebuie să înveți să te relaxezi. Nu lăsa banii să îți controleze viața!

Gemeni – teama de a alege greșit

teama

Nativii din acestă zodie nu știu ce să aleagă și, de aici, angoasa că nu au mers pe drumul cel bun. Există un sâmbure de îndoială care întotdeauna le macină alegerea făcută: „Dar dacă alegeam invers? Poate era mai bine…”.

SFAT: Atunci când iei o decizie, încearcă să nu te mai gândești ore sau chiar zile în șir la situația respectivă. Bazează-te și pe intuiție!

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Rac – teama de nu a fi iubit

teme, teama, temeri, spaime

Firi sentimentale, Racii sunt dependenți de iubire. De aici apare și teama lor majoră: „Dacă iubirea nu îmi este împărtășită? Dacă nu o să mă mai iubească?”…

SFAT: „Seamănă” fără frică iubire în jurul tău și investește sentimental în familie. Niciodată nu vei pierde iubirea celor dragi!

Leu – spaima de a deveni anonim

Leul trebuie să domine, se știe, iar pentru asta are nevoie de asistență. Are darul înnăscut de a fascina mulțimile, dar întotdeauna, în adâncul sufletului, se teme că va rămâne fără audiență.

SFAT: Rafinează-ți discursul, fă-l amuzant și vei găsi mereu oameni dornici să te asculte. Nu te teme!

Fecioara – frica de a-și pierde controlul

Fecioara este dependentă de ordine, de aceea o îngrijorează mult situațiile în care nu poate să dețină controlul (o boală, spre exemplu). De aceea, nativii din această zodie prezintă și o oarecare ipohondrie.

SFAT: Oricâte eforturi ai face, este imposibil să deții mereu controlul. Învață să te relaxezi și viața ta va fi mai ușoară!

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Balanță – teama de a fi părăsit

Nativii din această zodie sunt măcinați de gândul că vor fi părăsiți de partenerul de viață. Această temere îndeamnă multe Balanțe să joace pe mai multe planuri în ceea ce privește legăturile sentimentale.

SFAT: Trebuie să înveți să ai încredere în partenerul tău. Deschide-ți inima și nu te mai gândi obsesiv la mii de situații posibile!

Scorpion – speriat de moarte

Toată lumea se teme de moarte, dar nimeni mai mult decat Scorpionii. La ei, această frică duce la angoase nejustificate, de care nu reușesc nicicum să scape.

SFAT: Învață să-ți faci viața cât mai frumoasă și să trăiești din plin fiecare clipă, pentru a nu avea regrete mai târziu.

Săgetator – teama de necunoscut

Săgetătorii sunt în general persoane curajoase, cu simțul aventurii, dar asta nu înseamnă că deseori nu se tem de necunoscut, dimpotrivă.

SFAT: Teama de necunoscut are și o latură bună: vei dori să înveți cât mai multe, ca să ai rezolvare pentru orice situație în care te poate aduce viața. Concentrează-te pe asta!

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta 

Capricorn – teama de a-și pierde serviciul

Sociabil și muncitor, Capricornul nu poate accepta ideea inutilității. Cel mai mult în viață își dorește să fie independent, iar munca îi asigură acest confort.

SFAT: Relaxează-te, întotdeauna vor exista locuri de muncă disponibile! Pentru a te asigura că ai oricând serviciu, e bine să înveți aptitudini noi.

Vărsător – teama de viitor

teme, teama, temeri, spaime, frica, fobie

Nativilor din această zodie le e teamă de viitor, chiar și de ziua de maine. Coșmarul lor cel mai groaznic este că nu vor putea să gestioneze situațiile de zi cu zi.

SFAT: Este adevărat că niciodată nu știm ce ne aduce ziua de mâine – dar acesta este un lucru bun! Nu îți fie teamă de viitor, poate aduce numeroase oportunități.

Pești – teama de situații noi

teme, teama, temeri, spaime

Pentru că nu au încredere în sine însiși, Peștii se tem de nou, de neprevăzut. Întrebarea „Oare voi fi în stare să fac asta?” revine obsesiv în gândurile lor.

SFAT: Dacă știi că te vei afla curând într-o situație nouă, pregătește-te din timp, în loc să petreci vremea anxioasă. De exemplu, dacă te-ai angajat pe un post nou, împrospătează-ți aptitudinile necesare la birou, pentru a-ți putea rezolva perfect sarcinile.

 

 

 

 

 

Sursă foto: iStock, pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns