Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 5 recomandări de lectură pentru noiembrie 2020

5 recomandări de lectură pentru noiembrie 2020

carti noiembrie 2020

Vremea se răcește din ce în ce mai tare și cele mai multe dintre noi petrecem tot mai mult timp acasă. În plus, creșterea cazurilor de COVID-19 ne îndeamnă să nu mai ieșim atât de des, ci să ne ocupăm timpul liber cu alte activități.

De aceea, ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante apariții editoriale recente. Iată 5 recomandări de cărți pe care nu vei putea să le lași din mână.

Sarah Harvey, Kaizen (editura Humanitas)

Metoda japoneză Kaizen ne învață cum să apreciem mai mult darurile naturii, să avem o alimentație mai sănătoasă și să vedem mai limpede ce ne dorim cu adevărat în carieră. Aplicând tehnicile autoperfecționării explicate în această carte, și tu vei reuși să îți transformi viața de zi cu zi.

Citește și: Citite și iubite. Marius Chivu prezintă 5 cărți pentru noiembrie

Rebecca Serle, Peste cinci ani (editura Nemira)

Tu unde te vezi peste 5 ani? Personajul principal din acest roman visează într-o noapte că se află în alt apartament, logodită cu un bărbat necunoscut. Deși visul o tulbură, viața merge mai departe… până când, după 4 ani și jumătate, bărbatul din vis apare la un colț de stradă. Un roman inteligent și emoționant, pe care îl vei termina într-o seară.

Clare Mackintosh, După sfârșit (editura Trei)

Un roman emoționant care urmărește doi părinți ce nu reușesc să cadă de acord asupra tratamentului pe care fiul lor, grav bolnav, ar trebui să îl urmeze. Ar trebui acesta să încerce un tratament nou sau supraviețuirea cu orice preț este de neacceptat?

Citește și: 5 recomandări de cărți pentru dezvoltare personală

Domenico Starnone, Noduri (editura Litera)

Un roman despre evadare, întoarcere, eșec, despre familie și căsnicie, despre regrete și înstrăinări, Noduri prezintă o poveste emoționantă și intensă. Vanda și soțul ei s-au căsătorit de tineri, din dorința de a fi îndependenți. La 30 de ani și cu o familie de întreținut, însă, acest lucru pare un semn de rămânere în urmă, nu de autonomie.

Pentru cei mici

Mircea Stanciu, Cartea meseriilor dispărute (editura Frontiera)

De la împărat la meșter și de la vraci la haiduc, aceste meserii nu mai sunt cunoscute de copiii. AStfel, Mircea Stanciu și pictorița Diana Margareta Cepleanu propun o călătorie în timp pentru a descoperi 12 meserii dispărute sau pe cale de dispariție.

 

 

Foto: iStock, edituriile menționate

Comments

comments

Lasă un răspuns