Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Adevaruri pe care nu le spun revistele de femei

Adevaruri pe care nu le spun revistele de femei

Îndrăznim să punem pe „hârtie” câteva adevăruri pe care revistele de femei nu ti le spun din cele mai diferite şi ciudate motive. Află cateva detalii ale unei realităţi pe care probabil o cunoşti, dar  pe care nu ţi-a spus-o nimeni, verde în faţă, și pe care nu le vei găsi în revistele pentru femei.

1. Nu contează cine a creat o ţinută sau cât de mult costă, dacă nu te avantajează, nu o cumpăra şi, evident, nu o purta. Moda trebuie să aibă şi o componentă personală, un stil propriu, dincolo de canoanele momentului, iar ceea ce îţi place, te face să te simţi bine şi îţi stă bine este mai modern pentru tine decat ceea ce este pe copertele revistelor de modă.

2. Nu există timp pentru toate. NU! Nu poţi să fii o femeie impecabil aranjată, o mamă desăvârşită, o soţie perfectă şi să ai şi o carieră de succes. Nici o persoană cu o carieră decentă nu are nici timpul, nici posibilitatea financiară pentru a face în mod regulat tratamente de înfrumuseţare (manichiură, pedichiură, tratamente faciale) şi nu, nu ai timp nici pentru cumpărături, nici pentru a face mancare, nici pentru a sta suficient timp cu copilul tău, nici pentru a socializa sau a te întâlni cu fetele. Nu le poţi face pe toate, iar cine spune că poate: MINTE! Există mereu o listă de priorităţi, există mereu restanţe şi mereu cineva este sacrificat.

  • 10 sfaturi pentru femei

3. Există doar trei poziţii sexuale viabile, şi le ştiţi foarte bine! Restul sunt mofturi, fantezii, experimente sau pentru yoghini sau pretext pentru subiecte cu priză la public, când redactorii sunt în pană d eidei sau fără chef de muncă.

4. Bărbaţii nu au prejudecăţi vis-a-vis de femei. Fiecare persoană are propria abordare a vieţii şi propriile păreri despre ceilalţi. Bărbaţii judecă şi cântăresc o femeie după alte creterii decât cele despre care se scrie în reviste, iar celulita de pe coapse sau cele cateva kilograme în plus, nu sunt prima preocupare a unui bărbat, faţă de o femeie.

5. Gesturile de binefacere, mici, simple, dese şi normale, pe care le poţi face fără sacrificii, te fac să te simţi mulţumită de tine, mai mult decât multe alte mofturi despre care revistele spun că aduc fericirea.

6. Renunţă sau foloseşte cât mai puţin machiaj. Un zâmbet şi o privire sinceră şi caldă înfrumuseţează faţa mai mult decât o poate face machiajul.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

 

Comments

comments

Lasă un răspuns