Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Culori purtate de femei si atractive pentru barbati

Culori purtate de femei si atractive pentru barbati

Moda este importantă pentru multe femei care doresc să-şi exprime stilul şi personalitatea, dar s-ar putea să te intereseze faptul că există anumite culori pe care bărbaţii iubesc să le vadă purtate de femei!

Foloseşte-ţi iubirea pentru haine şi stil cum trebuie prin introducerea anumitor culori în garderoba ta, pentru a face pe plac iubitului tău.

Mie, personal, îmi place să mă îmbrac pentru mine însămi, dar nu strică niciodată să ştii ce culori să porţi dacă vrei să impresionezi un bărbat cu care urmează să te întâlneşti, sau să-ţi impresionezi soţul, iubitul, etc.

Adu-ţi aminte de acestea data viitoare când vei participa la un eveniment special din viaţa ta alături de un bărbat.

1. Negru

Doamnelor, ne este destul de uşor,  pentru că una dintre culorile pe care bărbaţii iubesc să o vadă purtată de femei este  negrul simplu. Denotă sexualitate, rafinament, clasă, toate putând fi regăsite în această culoare. Cu siguranţă ne putem descurca, nu?

Citeste si: Trenduri pentru toamna

2. Roşu

Evident, bărbaţii iubesc roşu. Probabil că nu-si dau seama de acest lucru, dar crede-mă, aşa este! Denotă sex appeal, curaj, încredere şi feminitate. Îl poţi purta cum vrei tu, doar nu te supraîncărca din cap până în picioare cu haine de această culoare. Prea mult denotă lipsă de bun-gust, şi cu siguranţă nu ai vrea ca un bărbat să creadă asta despre tine. Puţin roşu va lucra în favoarea ta.

 3. Alb

Bărbaţii, de asemenea, iubesc albul.  Este curat, plin de clasă şi pur, toate acestea fiind valori eterne din punctul de vedere al bărbaţilor. Bluzele albe sunt cele mai bune, având în vedere că pantalonii sau fustele albe pot complica lucrurile.

Citeste si: Cum agati un tip la o petrecere

4. Albastru deschis

Una dintre culorile preferate ale bărbaţilor este albastrul. Nu este o culoare tipic feminină, dar bărbaţii iubesc femeile îmbrăcate în albastru deschis. „Baby blue” este în regulă, dar culorile mai deschise sunt cele mai bune. Bleumarin este considerată culoare monotonă, deci las-o pentru atunci când mergi la birou.

5. Roz

Rozul este delicat, feminin şi invită la flirt, dar asemeni roşului, lucrează în favoarea ta doar dacă este folosit în cantităţi mici. Prea mult te poate face să pari o fetiţă, lucru pe care bărbaţii nu prea îl îndrăgesc. Păstrează- ţi maturitatea şi poartă cât mai puţine haine de această culoare.

Citeste si: Ce spune incaltamintea ta despre tine

6. Crem

Cremul face parte din aceeaşi categorie ca şi albul. Este pur, delicat, şi etern. Bărbaţii iubesc cremul, din moment ce acesta exprimă puritate, inocenţă şi clasă. Dar nu-l purta din cap până în picioare, ca şi cum te-ai duce la o nuntă. Poate fi un lucru extrem de neatractiv! Foloseşte puţin, iar acesta va funcţiona.

7. Albastru verzui

Există o altă nuanţă de albastru pe care bărbaţii o iubesc. Verdele nu este atractiv din punctul de vedere al bărbaţilor, dar povestea se schimbă în cazul albastrului verzui şi al turcoazului. Este plin de viaţă , rafinat şi îndrăzneţ, fără să fie copleşitor în vreun fel. Încearcă o bluză , poşetă sau fustă în această culoare. Se potriveşte cu multe alte nuanţe şi este, oricum, la modă!

Citeste si: 6 motive sa porti inele statement

Cele mai importante culori de care ar trebui să stai departe sunt maro, galben, gri, portocaliu şi verde. Din anumite motive, bărbaţii nu le găsesc deloc atractive. Nuanţele menţionate mai sus sunt cele mai bune culori pentru a-ţi impresiona bărbatul, aşa că foloseşte –le .

Care este culoare favorită a bărbatului tău?

Comments

comments

Lasă un răspuns