Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Ghicit în palmă. Ce spun liniile palmei despre tine?

Ghicit în palmă. Ce spun liniile palmei despre tine?

Ghicit in palma

Liniile din palmă știu totul despre posesorul lor: despre destinul lui, despre trăsăturile de caracter, despre predestinarea sa. În plus, ele îi permit persoanei în cauză să-și întrevadă viitorul.

Chiromanția este o metodă foarte veche de prezicere a viitorului. Fiecare desen din palmă este unic. Și, cu toate că natura lui a rămas până în prezent necunoscută, oamenii de știință au dovedit că aceste linii nu sunt deloc întâmplătoare.

Ghicit in palma

  1. Linia vieții

O linie lungă și clar desenată reprezintă garanția unei vieți lungi și în bunăstare. Linia scurtă sau întreruptă indică anumite dificultăți pe drumul vieții.

  1. Linia îngerului păzitor

Aceasta protejează viața și sănătatea omului în momente dificile. Un om poate avea mai multe asemenea linii, la fel și îngeri păzitori. De regulă, ele nu sunt foarte vizibil conturate.

  1. Linia inimii (a dragostei)

Este cea care se arcuiește în direcția spațiului  interdigital, este caracteristică pentru persoanele pasionale și dornice de  iubire. O linie ușor arcuită, îndreptată spre rădăcina degetului arătător este un semn că pentru persoana respectivă relația romantică este mai important decât cea fizică. Iar o linie a inimii  perfect dreaptă se numește monahală și indică modestia și caracterul rezervat al posesorului ei.

  1. Linia capului (a minții)

Ca importanță este a doua după linia Vieții. Cu cât mai dreaptă este această linie, cu atât persoana respectivă este mai rațională și mai practică. Arcuirea în direcția încheieturii mâinii caracterizează firile creative, cu multă imaginație.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre chiromanție sau cititul în palmă 

  1. Linia destinului

Este responsabilă de carieră. Cu cât este ea mai dreaptă și mai clar conturată, cu atât cariera este mai de succes. Lipsa liniei Destinului se întâlnește în special la persoanele creative, care apreciază în mod deosebit libertatea și independența în profesie. La femeile casnice, a căror vocație o reprezintă casa și familia, linia Destinului este clar conturată.

  1. Triunghiul banilor

Îl formează liniile Capului, a Destinului și a lui Mercur. Acesta simbolizează bunăstarea și depinde în mod direct de coeficientul de inteligență, gradul de hărnicie și aptitudinile de comerciant ale persoanei respective. Un triunghi al Banilor clar conturat arată bunăstarea materială a posesorului.

  1. Liniile căsătoriei

Se află între linia Inimii și degetul mic. O singură linie reprezintă o căsnicie lungă și fericită, două linii pot indica două căsătorii sau o perioadă dificilă pentru relație. Iar dacă ai în palmă trei sau mai multe linii ale Căsătoriei, din păcate, divorțul nu va putea fi evitat. Dar e semn că va veni și următoarea căsătorie, mai reușită!

  1. Liniile copiilor

Sunt perpendiculare pe liniile Căsătoriei. De regulă, ele indică nu numai numărul de copii în familie, ci și sexul lor. Dacă liniile din palmă sunt clare și puternice, se nasc băieți, dacă sunt subțiri și slab conturate – fetițe.

  1. Linia norocului

Pornește de la linia Vieții în sus spre degete. Acest semn nu există la toată lumea și el poate să apară și să dispară în diferite perioade ale vieții. Atunci când există, el promite bunăstare materială și avansarea în carieră.

  1. Brățările mâinii

Vorbesc despre sănătatea sistemului genito-urinar. Dacă sunt patru la număr,  clar conturate, este un indiciu al fecundității. Dacă prima linie este arcuită, întreruptă sau scurtă, trebuie acordată mai multă atenție sarcinii și nașterii.

În vechime, se considera că palma stângă reprezintă tabloul vieții predestinate, în timp ce dreapta reflectă capacitatea de a ne realiza planurile. Priviți cu mai multă atenție: liniile din cele două palme diferă, pentru că, de cele mai multe ori, un om nu își trăiește viața după un scenariu dinainte stabilit.

 

 

 

Articol realizat de Burda România

Surse foto: 123rf, iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns