Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > Lucruri esentiale de avut in geanta toamna

Lucruri esentiale de avut in geanta toamna

 

Ai în geantă toate lucrurile de care ai nevoie pentru a trece de această toamnă cu bine? Dacă nu ştii, verifică lista de mai jos şi vezi de ce mai ai nevoie.

Nu o să înţelegi cum te-ai descurcat fără ele până acum.

1.Crema pentru mâini. Odată cu îngălbenitul frunzelor vine şi frigul. Acesta poate avea un efect nedorit asupra mâinilor tale. Ţine în geantă un tub mic cu cremă pentru mâini şi ai grijă să te ungi des, pentru a evita pielea crăpată şi aspră.

Citeste si: Piele perfecta in doar doua saptamani

2.Balsam de buze sau gloss. Frigul are acelaşi efect şi asupra buzelor. De la vânt acestea se crapă şi nu doar că arată urât, dar ne mai şi ustură. Balsamul de buze sau gloss-ul sunt două lucruri esenţiale de avut în geantă toamna asta. Foloseşte-le ori de câte ori simţi că ai buzele uscate.

3.Dezinfectant pentru mâini. Răceala şi gripa parcă ne bat la uşă. Cei mai mulţi microbi îi luăm atingând lucruri sau persoane purtătoare de viruşi. Ţine o sticluţa mică în geantă pentru a te dezinfecta ori de câte ori simţi nevoia.

Citeste si: Sfaturi vintage pentru frumusete contemporanat (II)

4.Rolă mică pentru scame. Odată cu frigul începem să purtăm şi haine groase, care, de cele mai multe ori lasă scame sau fire de ţesătură. Dacă ai în geantă o rolă mică pentru scame nu îţi vei mai face problem că bluza ta va fi plină de scame rămase de la haina groasă.

5.Plasturi. Dacă ai pantofi noi pentru toamnă, atunci ar fi bine să ai câţiva plasturi în geantă. Nu se ştie niciodată dacă noua pereche de pantofi te va roade sau nu. Mai bine să fii pregătită, nu?

Citeste si: Obiceiuri de adoptat in rutina zilnica (I)

6.Şerveţele. Chiar dacă nu eşti răcită, un pachet de şerveţele în geantă este foarte util. Toamna apar alergiile şi îţi poate curge nasul pe nepregătite. Sau de la vânt îţi pot lacrima ochii, caz în care un şerveţel îţi va fi de mare folos.

Tu ce alte lucruri esenţiale ai în geantă?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns