Esti aici
Femeia.ro > Modă > Cei trei designeri care dau tonul în moda străzii

Cei trei designeri care dau tonul în moda străzii

Cei trei designeri care dau tonul în moda străzii – Construiește-ți garderoba perfectă cu ajutorul ținutelor de street style ale celor mai populari designeri ai momentului.

J’adore Dior

Maria Grazia Chiuri, prima femeie director de creație a casei Dior, și-a pus propria amprentă pe stilul couture, inconfundabil franțuzesc, al brandului, mixând piese diafane, ca fustele din tulle, cu veste grunge, de biker, și logo-uri sporty. Aceste ținute sunt perfecte pentru femeia care vrea un pic din toate lumile, așa că nu ezita să te inspiri. Combină piese feminine, precum rochii sau fuste transparente, din dantelă, cu elemente grunge, precum jachete deconstruite sau încălțări statement, cu un puternic vibe minimalist. Doar așa demonstrezi că nu poți fi încadrată într-o singură categorie, ci ești genul de femeie căreia îi place să experimenteze și să se joace cu mai multe categorii de stil.

Life is Gucci

Fă cunoștință cu tipul care a reînviat maximalismul în modă! Alessandro Michele, director de creație al casei Gucci, a reconstruit brandul cu ajutorul unei explozii de imprimeuri și broderii, convingându-i până și pe cei mai împătimiți fani ai stilului normcore să uite de minimalism și piese casual și să încerce ținute cu un pic mai multă personalitate. Pulovere sau cardigane tricotate și imprimate haios, o explozie de culori bombastice, precum verdele crud, rozul sau roșul intens, multe logo-uri atent alese și poziționate, cam despre asta este vorba. Mixează elemente aproape baroce cu itemuri sporty și vei demonstra că nu îți este deloc frică să adopți look-uri… cel puțin curajoase și riscante.

Damn, Demna

La cârma caselor Balenciaga și Vetements stă Demna Gvasalia, un designer care a schimbat modul cum purtăm hainele introducând mânecile prea lungi, jachetele lăsate pe umeri și piesele care, deși la prima vedere par banale, ca să nu zicem plictisitoare, se pot transforma în adevărate opere de artă cu doar câteva trucuri ingenioase de styling. Acest stil este perfect pentru tine, mai ales dacă ești fan minimalism, dar vrei în același timp să atragi atenția. Joacă-te cu proporțiile și vezi ce iese.

Citeste si:

FOTO: Imaxtree, SplashNews, PR – Gucci

Comments

comments

Lasă un răspuns