Esti aici
Femeia.ro > Modă > Accesorii cu stil. 6 accesorii în care merită să investești vara asta

Accesorii cu stil. 6 accesorii în care merită să investești vara asta

Accesorii cu stil – Ne uităm întotdeauna la ținute întregi, la imagini de ansamblu, dar adeseori lucrurile mărunte fac un outfit excepțional. De aceea, am încercat să deconstruim cele mai noi trenduri în materie de accesorii de stradă pe care îți recomandăm să le încerci cu încredere.

PĂLĂRII SUB TOATE FORMELE

Bascuri, turbane, șepci de căpitan, cu boruri late sau înguste, înalte sau joase – în prezent pălăriile au fost văzute pe străzile tuturor metropolelor, iar fashionistele nu par a dori să se despartă de ele prea curând. Fie că îți completează ținuta sau că sunt exact acel accent care scoate un look anost din anonimat, alege modelul care îți stă cel mai bine.

Accesorii cu stil

 

PANTOFI PURTAȚI CU ȘOSETE

Atribuită de obicei nonconformistelor, combinația pantofi cu șosete nu trebuie ocolită în acest sezon. Pentru un look de zi, îți recomandăm o pereche de pantofi masculini purtați cu șosete albe, iar seara, o variantă cu paiete sau din lurex, purtată cu o pereche de stiletto amețitori.

Accesorii cu stil

 

OCHELARI DE SOARE

Razele ultraviolete sunt acum mai puternice ca niciodată, așa că nu-i de mirare că ochelarii de soare ocupă un rol esențial în garderoba ta de zi. Pentru o alură văratică modernă, îți recomandăm variante oversized, cu lentila în degrade și rame cu design nonconformist.

 

GENȚI ROȘII

Culoarea ideală pentru un accesoriu statement, roșul, s-a remarcat la Fashion Week în special pe genți purtate în mare parte cu ținute minimaliste, monocrome sau uni, care au lăsat obiectul să strălucească. În funcție de stil și gust, poți opta pentru variante clasice, geometrice sau cu aplicații haioase.

 

KIMONOURI

Un accesoriu atât răcoros, cât și extrem de in pentru sezonul de primăvară-vară 2017, kimonourile din mătase, satin sau chiar bumbac, în funcție de preferințe, se potrivesc de minune în ținute casual de zi, ca accent, iar seara pot completa cu succes un ansamblu extrem de elegant.

chimonoaccesorii

SANDALE DIN FUNIE ÎMPLETITĂ

Modelul de sandale care nu trebuie să-ți lipsească sezonul acesta din dressing este cu siguranță cel cu împletituri din funie. Cele mai hot variante sunt cele tip șlapi, fără toc, care se potrivesc de minune cu orice ținută de vacanță. Se pot purta cu jeanși suflecați în timpul zilei sau cu un outfit senzual și elegant, pentru un eveniment de seară.

accesoriiaccesoriiCiteste si:

FOTO: Imaxtree, PR

Comments

comments

Lasă un răspuns