Esti aici
Femeia.ro > Modă > Femeile care au făcut formele generoase, sexi din nou. Iată câteva din secretele lor de stil

Femeile care au făcut formele generoase, sexi din nou. Iată câteva din secretele lor de stil

Zilele în care era la modă o siluetă fusiformă au apus de mult, iar frumuseţea feminină nu se mai cântăreşte în kilograme, ci în trăsături deosebite, o personalitate fermecătoare şi o atitudine pozitivă. Nu mai trăim vremurile în care orice revistă are pe copertă o femeie trasă prin inel şi asistăm la o schimbare radicală a percepţiilor asupra frumuseţii unei femei.

O femeie puternică, de succes şi sigură pe forţele proprii este de mii de ori mai atrăgătoare şi mai sexi decât un trup cu măsurile 90-60-90 care nu oferă nimic în afară de frumuseţe fizică. Adele, Melissa McCarthy sau Gabourey Sidibe sunt doar câteva nume de femei care şi-au adjudecat un loc binemeritat pe scenele din întreaga lume şi care nu se înscriu în tiparele clasice de frumuseţe.

Îţi prezentăm câteva dintre secretele de stil ale acestor femei care au demonstrat cât de atrăgătoare pot fi formele generoase.

Nu îşi ascund formele, ci îşi pun în valoare atuurile

Multe femei voluptoase au tendinţa de a-şi ascunde trupul în pantaloni largi, hanorace şi alte piese vestimentare care le ştirbesc din feminitate. Există o mulţime de modele de rochii care pun în valoare o siluetă generoasă.

Pantalonii şi rochiile foarte largi dau senzaţia de trup lipsit de formă şi distrug orice urmă de feminitate. Dacă ai un decolteu generos nu ai de ce să-l ascunzi, ci chiar trebuie să-l expui, bineînţeles, nu într-un mod vulgar.

Stiliştii ne recomandă să purtăm piese vestimentare ce urmăresc linia trupului, cu un accesoriu în talie, care să creeze iluzia de corp în formă de clepsidră. Opţiuni există din plin, aşa că nu avem de ce să ne ascundem trupurile.

Formele generoase nu se tem de ţinute sexi

Am văzut-o de zeci de ori pe cântăreaţa britanică Adele etalandu-şi trupul în ţinute elegante şi sexi, pe care societatea, cu regulile sale rigide, i le-ar fi interzis. Rezultatul? O apariţie ravisanta care impresionează pe oricine. Acelaşi lucru se poate spune şi despre actriţa nominalizată la Oscar, Melissa McCarthy, care a păşit pe covorul roşu în vestimentaţii sexi, potrivite pentru statutul său de vedetă a marelui ecran.

Femeile cu forme generoase nu trebuie să aleagă doar culori închise, nuanţele deschise sunt recomandate oricui. Nu există interdicţii în ceea ce le priveşte, aşa că pot uita de regula învechită conform căreia negrul este singura culoarea care le este permisă femeilor voluptoase.

Jennifer Lopez, Kim Kardashian şi alte dive ca ele au fost criticate ani la rând pentru posteriorul lor care depăşeşte măsurile dictate pe podiumurile de modă. Acest lucru nu le-a determinat însă să îşi ascundă formele rotunde cu care le-a înzestrat natură. Mai mult decât atât, asistăm în acest moment la o adevărată modă în această privinţa, iar această trăsătură a devenită una râvnită de tot mai multe femei.

Au încredere în puterea lor de atracţie

Cifra de pe cantar nu trebuie să ne definească. Nu există lucruri pe care să nu le putem face din cauza câtorva kilograme în plus. Singurul lucru care ne împiedică de la a ne atinge obiectivele suntem noi însene. Stilul personal şi puterea de atracţie nu constau mereu în felul în care arătăm, ci în atitudinea noastră.

Cu siguranţă ştii şi tu cel puţin o femeie care deşi nu se înscrie în standardele clasice de frumuseţe este admirată mereu şi complimentele nu o ocolesc niciodată. Acest lucru demonstrează că atitudinea este mult mai importantă decât o imagine.

O femeie sigură şi încrezătoare este extrem de atrăgătoare, iar dacă nu ne crezi, poţi să întrebi orice bărbat din jurul tău. Nimic nu se compară cu puterea de atracţie a unei persoane care are formele generoase care nu se lasă influenţată de complexe şi păreri răutăcioase.

În final, trebuie să ne amintim că farmecul unei persoane rezidă în felul în care reuşeşte ea, cu personalitatea ei, să se facă plăcută şi nicidecum în măsură rochiei. Nu putem să nu observăm că în ultimii ani se vorbeşte tot mai des despre reprezentarea femeilor într-un mod cât mai divers şi apropiat de realitate.

Ce părere ai despre acest subiect? Opţiunile tale vestimentare sunt influenţate de regulile impuse de societate?

Citeste si:

Sursă foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns