Esti aici
Femeia.ro > Modă > Alege-ți rochia de mireasă în funcție de culoarea pielii

Alege-ți rochia de mireasă în funcție de culoarea pielii

Știi deja că alegerea rochiei de mireasă este una extrem de importantă, însă poate nu te-ai gândit până acum că trebuie să acorzi o atenție importantă culorii. În fond, ce altă culoare poate avea în afară de alb? Ei bine, rochiile de mireasă sunt create în numeroase nuanțe de alb, precum și câteva pasteluri.

Înainte de a începe căutările pentru rochia de mireasă, află ce ton are pielea ta – cald sau rece? Fă un mic test și uită-te la venele de la încheietura mâinii: au o nuanță de albastru sau de verde? Venele de culoare albastră indică un ton rece al pielii, în timp ce venele verzi sunt specifice tonului cald.

O altă modalitate pentru a determina ce ton are pielea ta: uită-te la tenul tău în oglindă, când ești nemachiată. Dacă observi nuanțe rozalii, roșii sau albastre, atunci ai un ten rece. Dacă însă tenul tău are o nuanță măslinie sau de galben, atunci pielea ta are un ton cald.

Ce alegi când ai un ton rece al pielii

mireasa piele rece

Rochie de mireasă: Vei arăta impecabil în alb pur, alb argintiu, alb rece și alb deschis.

Rochii de gală: Ți se potrivesc culorile puternice de albastru și rosu, mov, verde smarald sau negru pur. De asemenea, te avantajează galbenul lămâie sau albastrul safir și toate culorile care au la bază albastrul.

Machiaj: Alege farduri în culori reci de roz și lila.

Citește și: Trucuri pentru un machiaj de vară rezistent

Ce alegi când ai un ton cald al pielii

mireasa piele calda

Rochie de mireasă: Vei arăta perfect în nuanțe calde de alb și pasteluri precum șampanie, galben-ocru, mandarin, caramel, piersică, alb crem, fildeș si roz pal.

Rochii de gală: Ți se potrivesc de minune culorile pământii care conțin o nuanță subtila de auriu, la fel ca toate nuanțele care au la bază galbenul. Dacă vrei neaparat să porti o rochie roșie, alege un roșu închis.

Machiaj: Te avantajează fardurile în tonuri de piersică.

Nu dispera dacă ai găsit rochia visurilor tale și nu este într-una dintre culorile care te avantajează. Majoritatea croitoriilor și designerilor creează același model de rochie în mai multe culori. Dacă totuși nu gasești culoarea ta, există și soluția vopsitului chimic.

Citește și: Cu sau fără ochelari în ziua nunții?

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns