Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 metode placute de a slabi prin sport

3 metode placute de a slabi prin sport

Studii de specialitate efectuate pe loturi largi de persoane au scos la iveala urmatorul adevar: dieta initiaza slabirea, sportul o continua si o mentine. Asadar, potrivit Health, chiar daca este mai obositor, miscarea fizica are insa un rol deosebit de important in eliminarea depozitelor adipoase.

Ce tipuri de sport sunt recomandate pentru eliminarea surplusului de kilograme?

1. Cel mai bun exercitiu este de multe ori cel mai putin preferat si acesta consta in alergare. Pentru a alerga nu este obligatoriu sa aveti abonament la o sala de fitness, putand efectua acest sport si in alte locuri, la orice ora. Ideal este sa alergati in fiecare zi macar un kilometru.

2. Pentru persoanele care nu iubesc jogging-ul le recomandam mersul rapid. Efectele mersului rapid nu sunt la fel de puternice ca cele din cazul alergarii, insa sunt suficiente ca in timp sa creasca metabolismul bazal, consumul de enrgie si sa mobilizeze depozitele adipoase. Se recomanda sa mergeti repede si fara oprire 2-3 kilometri pe zi.

3. Un mod foarte placut pentru redobandirea siluetei este dansul, in special dansul sportiv. Dupa cum sugereaza si numele, acesta implica serioase eforturi fizice pentru a putea efectua corect pasii pe timpii muzicali.

Comments

comments

Lasă un răspuns