Esti aici
Femeia.ro > Promo > Noua colecție Cătălin Botezatu

Noua colecție Cătălin Botezatu

Colectie Botezatu

Cătălin Botezatu extinde parteneriatul cu Kaufland și lansează în exclusivitate colecția de iarnă Smart Fashion Winter. Noua colecție cuprinde peste 30 de articole pentru bărbați și femei, printre care pulovere și helănci călduroase, geci și veste confortabile, rochii chic, lenjerie intimă, dar și accesorii precum mănuși elegante, curele, portofele – cu o varietate de modele și culori, practice și ușor de purtat.

Croială cu stil la preț accesibil

„Noua colecție se remarcă prin calitatea foarte bună a produselor, a croielii, a materialelor – aspect esențial pentru creațiile dedicate sezonului rece. Datorită colaborării cu Kaufland, am reușit să facem produsele accesibile oricui, printr-un preț excelent. Mă bucur că după 3 ani de colaborare parteneriatul nostru crește și iată că dezvoltăm împreună și produse în alte categorii – home&deco și vinuri, pe lângă continuarea liniei Smart Fashion cu noi creații vestimentare, sezon după sezon”, spune designerul de modă Cătălin Botezatu.

Vin Botezatu

Vinuri marca Botezatu

Tot în cadrul parteneriatului, Cătălin Botezatu a creat și noua colecție de vinuri Vin by Cătălin Botezatu, disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland din țară în stoc limitat. Colecția oferă 4 variante de vinuri din soiurile Cabernet Sauvignon Roșu, Chardonnay Alb Sec, Merlot Roșu și Sauvignon Blanc Sec. Vinurile sunt create de un producător din Republica Moldova, Crama Orhei, multi-medaliat și deținător a peste 300 de premii și distincții, printre care și locul 2 la competiția Chardonnay du Monde 2008. Produsele au un design special, inspirat de povestea și aroma fiecărui soi și creat de Cătălin Botezatu.

 

Citește și:

Interviu cu Ovidiu Buta. Lectia de moda

Cele mai de succes creatoare de moda

Tii cont de zodii cand te imbraci?

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns