Esti aici
Femeia.ro > Promo > „Spală-te pe mâini” corect, cu HaHaHa Production

„Spală-te pe mâini” corect, cu HaHaHa Production

HaHaHa Production

HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima și cea mai importantă măsură de autoprotecție în lupta împotriva virușilor.

Foarte putini dintre noi stiu să se spele așa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferența între sănătate și boală”, spune Smiley, care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite amuzant un mesaj atât de important zilele acestea pentru toate generațiile.

Artiștii și producătorii HaHaHa Production își doresc ca „Spală-te pe mâini” să reprezinte un îndemn pentru toți cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze și să trimiță video cât mai multor persoane: „Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acțiunea asta să fie distractivă, așa că vă invit să vă distrați făcând filmulete cu voi pe piesa noastră în timp ce respectați toți pașii obligatorii din acest proces.”, adaugă Smiley, care, întors recent din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni, pentru a se proteja pe el și pe cei din jurul lui și să facă pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok și Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activitățile care îi compun zilele petrecute acasă.

Citește și: 15 recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Oricine își dorește, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta și-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul de la „Ce mai faci, străine?”, cea mai recentă piesă a sa, aflată de la lansare pe primele locuri în topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube.

Aproape 5.000 de persoane i-au scris mesaje și au comunicat cu el prin intermediul numărului său de telefon: „Acum, că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viață de la voi și încerc să răspund fiecăruia. Și după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că și voi.”, spune Smiley care încearcă să-și folosească muzica și toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cât posibil, un plus de bine în jurul său.

Citește și: Și copiii pot fi afectați de coronavirus. Cum poți preveni infectarea

 

 

 

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns