Esti aici
Femeia.ro > Promo > Surprize în luna cadourilor

Surprize în luna cadourilor

În lumea celor mici” prin care oferă DVD-uri cu reviste copiilor din şcoli, centre de plasament şi grădiniţe din întreaga ţară, în scopul de a promova activităţile cultural-educative în timpul liber.

Teatrul Ion Creangă va programa în luna decembrie spectacolul “Moş Crăciun e o poveste?”, reprezentaţie specială, cu tematică de Sărbători. Povestea urmăreşte faptul că într-o lume în care copiii sunt tot mai mult atraşi de jocurile pe calculator şi mai puţin de poveşti, existenţa lui Moş Crăciun este în pericol şi decide să apeleze la ajutorul personajelor din basme pentru a îi readuce pe copii în lumea magică a teatrului şi, nu în ultimul rând, a atmosferei de Crăciun.

Totodată, Teatrul Ion Creangă va oferi copiilor, în fiecare weekend al lunii decembrie, reviste cu dvd-uri, puse la dispoziţie de Editura Egmont.

Asociaţia Lume Bună, prin proiectul „Călătorie educativă în lumea satului”, va aduce „Bucuria jocurilor” în sufletul copiilor printr-un carnaval organizat în data de 8 decembrie la Şcoala Avram Iancu din Bucureşti, şi printr-un eveniment în care elevii şcolilor incluse în campanie îşi vor exprima creativitatea prin realizarea de daruri pentru cei dragi. 

Comments

comments

Lasă un răspuns