Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Aritmetica simplă a compatibilității

Aritmetica simplă a compatibilității

Prin ce minune apare simpatia reciprocă? Nimeni nu poate răspunde cu precizie la această întrebare. Oamenii de știință presupun că sentimentul care se înfiripă între un bărbat și o femeie are la bază asemănarea dintre moleculele lor de ADN. Oricum ar fi, combinațiile numerice au o mare influență în stabilirea relațiilor personale. Pentru a afla cât de bine te potrivești cu iubitul, însumează cifrele care alcătuiesc data nașterii tale până obții un număr dintr-o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 12.11.1979, numărul dvs. va fi:

1+2+1+1+1+9+7+9=31; 3+1=4.

Realizează aceleași operații și cu data nașterii partenerului. Astfel, poți afla scenariul conform căruia se desfășoară relația voastră de cuplu.

1♥ Amândoi aveți calități incontestabile de lider. Ar fi bine să vă împărțiți sferele de influență. În caz contrar, scandalurile sunt inevitabile.

1♥ Unu cel activ și doiul cel blând și grijuliu se completează reciproc. Tandemul se apropie de perfecțiune.

1♥ Aveți țeluri asemănătoare, dar vă îndreptați spre ele fiecare într-un alt mod. Unu se bazează pe forțele proprii, în timp ce treiul caută protectori influenți.

1♥Contrastele se atrag, dar, cu timpul, patru va începe să-l cam dea la o parte pe unu, acaparând dreptul de a lua decizii.

1♥ O combinație minunată. Cinciul cel ușuratic privește cu umor încercările lui unu de a-l convinge să trăiască după regulile lui.

1♥Șasele, sensibil și diplomat, aplanează diferendele. Însă devine uneori excesiv de mercantil.

1♥Șaptele e dispus să preia rolul de conducător. Dar pe unu cel puternic o asemenea înjosire îl irită. Șaptele ar trebui să mai arate din când în când ce poate.

1♥Optul are totul planificat pe vreo zece ani și, dacă lui unu nu-i convine ceva, n-are decât să plece.

1♥Sentimentele tandre nu apar de la început. Iar dacă ajung să se înfiripe, va fi pentru mult timp. Unu respectă independența lui nouă.

2♥ Vă înțelegeți destul de bine, dar amândoi sunteți mult prea previzibili. Dacă vă hotărâți să vă căsătoriți, căsnicia va fi calmă, fără sincope, cam lipsită de neprevăzut.

2♥ Domeniul lui doi îl reprezintă casa, familia, siguranța celor dragi. El va tempera avântul lui trei, dispus să riște totul pentru o clipă de glorie.

2♥ Doiul, blând și diplomat, îl înconjoară cu multă grijă pe patru. Iar acesta, la rândul său, îi va dărui partenerului sentimentul siguranței și al încrederii în sine.

2♥Totul va merge excelent dacă doiul va participa la aventurile iubitului. În caz contrar, cinciul se va plictisi și va începe să-și caute perechea într-altă parte.

2♥ Capul familiei este, fără îndoială, doiul, care îl protejează în toate pe partener. Pentru șase este important romantismul și, dacă acesta îi lipsește, se va plictisi.

2♥ Legătură fatală. Șaptele are putere absolută asupra doiului. În spatele unui calm aparent, se ascund pasiuni nebănuite.

2♥Alcătuiți un cuplu frumos. Tandemul este posibil mai ales la maturitate, când oamenii încep să aprecieze la partener calitățile care le lipsesc lor.

2♥ Doiul i se pare plicticos lui nouă. Iar temperamentul vulcanic al lui nouă îl cam sperie pe doi. Relația poate fi armonioasă dacă unul din parteneri este mai în vârstă.

3♥ Amândoi vor să fie în centrul atenției. Dacă unul din voi va accepta să fie în umbra celuilalt, șansele unei vieți fericite cresc.

3♥ Perspective excelente pentru o relație de durată: treiul va găsi în partener un ascultător atent, iar patru va primi în schimb sprijin și aprobare.

3♥Având un dezvoltat simț al umorului, cinci va risipi înfumurarea lui trei. Implicați-vă în problemele celuilalt, iar în felul acesta, veți avea interese comune.

3♥ Farmecul lui șase completează spiritul aristocratic al lui trei. Despre ei se spune de obicei: ce pereche frumoasă!

3♥ Lui șapte îi face plăcere să sprijine ambițiile lui trei. Amândoi detestați singurătatea și faceți tot posibilul să vă aflați în centrul evenimentelor.

3♥ Opt ocupă poziția de subaltern, ceea ce nu-i este deloc pe plac. Armonia e posibilă dacă optul este cu mult mai tânăr decât trei.

3♥ Ambițiile lui trei îl scot din sărite pe nouă, care privește lucrurile realist. Iar trei se supără, pentru că nu găsește niciun sprijin pentru planurile sale grandioase.

4♥ Tandem destul de rar. Amândoi sunteți destul de introvertiți și preferați să mergeți fiecare pe drumul lui. Vă poate uni munca în comun sau un hobby.

4♥ Relație cu perspective destul de bune, pentru că este construită pe baza unor interese comune. Vă susțineți reciproc în vederea unor noi realizări.

4♥ Patru e un ascet, iar șase apreciază toate plăcerile vieții. Dacă vă puteți accepta reciproc așa cum sunteți, aveți șanse să rămâneți împreună.

4♥ Relație foarte dezechilibrată. Când unul face un pas spre apropiere, celălalt încearcă să amâne momentul. Este destul de dificil să ajungeți la un consens.

4♥Fiecare din voi este imaginea în oglindă a celuilalt. Dacă nu te deranjează imperfecțiunile partenerului, atât de asemănătoare cu ale tale, toată lumea va invidia cuplul pe care îl formați.

4♥Agresivitatea lui nouă împiedică înțelegerea reciprocă. În cazul unei diferențe de vârstă mai mari între parteneri, relația devine mai stabilă.

5♥Astăzi aveți impresia că sunteți făcuți unul pentru altul. Iar mâine vă gândiți la despărțire. E puțin probabil ca relația să dureze.

5♥6 Șasele cel sensibil poate fi îndepărtat de răceala aparentă a lui cinci. Fiți sinceri unul cu altul: în dragoste, asemenea jocuri nu-și au rostul.

5♥ Amândoi au probleme cu disciplina și organizarea, iar relația haotică se poate sfârși destul de repede.

5♥ Cinciul i se supune fără probleme lui opt cel puternic. Neînțelegerile pot apărea în cazurile când trebuie luate decizii – cinciul va cere drept de vot.

5♥Asprimea lui nouă nu îl afectează pe cinci, care nu e nici el prea blând. Pentru voi, certurile nu sunt decât o modalitate de a vă consuma energia.

6♥Vă unește talentul de a câștiga bani și de a-i folosi cum trebuie. Singura problemă rămâne gelozia, care poate distruge încrederea dintre parteneri.

6♥ Aveți o viață atât de îmbelșugată, încât șasele va avea chef să se distreze puțin. Dar șaptele e capabil să-i accepte liniștit ieșirile.

6♥ Relație reușită, mai ales în cazul unei diferențe mari de vârstă între parteneri. Șasele știe să se descurce în viață, iar optul apreciază acest gen de talente.

6♥9 Idilă totală! E scris în stele să fiți împreună. Pasiunea și insistența lui nouă se armonizează perfect cu bunăvoința blândă a lui șase.

7♥ Amândoi sunteți buni cunoscători ai oamenilor. Dar nu-l determina pe partener să-și deschidă total sufletul, permite-i să păstreze un strop de mister.

7♥Stăpânirea de sine a lui opt îl lasă mut de admirație pe șapte. Pentru a câștiga simpatia lui opt, partenerul trebuie să învețe să corespundă cerințelor acestuia.

7♥ Stilul dinamic al lui nouă este de neînțeles pentru șapte. Iar nouă se plictisește în compania lui șapte. Încercați să priviți lumea unul prin ochii celuilalt.

8♥De obicei, totul începe cu prietenie și respect reciproc. Este nevoie de mult timp pentru a înțelege că puteți deveni mai apropiați. Dar va fi pentru totdeauna.

8♥Nu poate fi vorba de moderație în relație – ori optul îl va determina pe nouă să facă totul așa cum vrea el, ori va ocupa el poziția de subordonat.

9♥Poate fi o relație minunată dacă nivelul de educație este apropiat. Atracția sexuală este foarte puternică, dar o mare importanță o are și interesul sincer față de problemele celuilalt.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.31/10.08.2017
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns