Esti aici
Femeia.ro > Familie > Ce spune forma corpului tau despre viata ta sexuala

Ce spune forma corpului tau despre viata ta sexuala

Ai forme – O femeie voluptoasa are tendinta sa fie deschisa in pat. Un studiu al Universitatii din Leeds a descoperit ca femeile cu soldurile late au mai multe aventuri de o noapte si experimenteaza mai mult.

Esti scunda – Pentru ca sunt mai scunde, femeile mici de inaltime pot face sex in mai multe locuri. Au un centru de gravitate mai jos, asa ca pot incerca pozitii foarte dificile.

Ai forme – O femeie voluptoasa are tendinta sa fie deschisa in pat. Un studiu al Universitatii din Leeds a descoperit ca femeile cu soldurile late au mai multe aventuri de o noapte si experimenteaza mai mult.

Esti scunda – Pentru ca sunt mai scunde, femeile mici de inaltime pot face sex in mai multe locuri. Au un centru de gravitate mai jos, asa ca pot incerca pozitii foarte dificile.

Esti grasa – Conform unui studiu, cu cat o femeie este mai pufoasa, cu atat are o personalitate mai placuta si este mai buna in pat.

Esti slaba – Persoanele slabe nu sunt atat de bune in pat pentru ca organismul lor nu elibereaza atat de multe endorfine. Un alt studiu a descoperit ca barbatii actioneaza mai bine in pat alaturi de o femeie cu talia subtire.

Ai sanii mici – Se pare ca femeile cu sani mici se bucura mai multe de preludiu si de sex. Sanii mici sunt mai sensibili decat cei mari.

Ai sanii mari – Se pare ca femeile cu sani mari au un IQ mai ridicat si stiu exact ce sa ceara in pat.

Mai multe detalii gasesti AICI

Citeste si:

Comments

comments

Lasă un răspuns