Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Cei mai dotati barbati, in functie de zodie

Cei mai dotati barbati, in functie de zodie

Vrei sa stii care sunt cei mai dotati barbati, reprezentanti ai zodiacului din punct de vedere sexual? Afla mai jos ce le-au daruit astrele la acest capitol:

Berbec
Zodia Berbec reprezinta virilitatea si fertilitatea, prin urmare nu este nimic ciudat in faptul ca cei mai multi reprezentanti ai acestei zodii sunt foarte bine dotati.

Taur
La fel ca si cei din zodia berbec, nativii din taur sunt inzestrati de astre cu tot ce e mai bun la capitolul barbatie. Iar pe langa faptul ca sunt dotati, calitatile lor de amanti sunt de invidiat pentru ceilalti reprezentanti ai zodiacului.

Gemeni
Barbatii din zodia gemeni nu se pot lauda cu „dotari” impresionante, dar reusesc sa compenseze orice neajuns prin farmecul lor personal.Sunt foarte amuzanti si cuceritori de performanta, deci reusesc sa mascheze lipsurile.

Rac
Nativii din rac stau destul de prost la acest capitol. Nu sunt prea bine dotati, dar sunt foarte sentimentali si tandri, ceea ce ii ajuta fie amanti ireprosabili pentru femeile romantice.

Leu
Barbatii din zodia leu se afla in topul celor mai bine dotati reprezentanti ai zodiacului. Si pentru ca sunt si foarte mandri de asta, nu ar fi de mirare chiar sa faca din cand in cand aluzii si referiri la calitatile lor fizice.

Fecioara
Barbatii nascuti in zodia fecioara nu vor sa iasa in evidenta prin astfel de calitati, dar nici nu prea au cu ce se lauda. Natura nu a fost prea darnica, dar nici prea zgarcita cu ei. Sunt exact cum si-ar dori sa fie – in categoria de mijloc.

Detaliile pentru urmatoarele sase zodii le gasesti AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns