Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Fantezii sexuale decodate

Fantezii sexuale decodate

Fantezii sexuale decodate – Nu este un pacat si nici nu este rusine sa ai fantezii sexuale. Acestea sunt normale, chiar necesare pentru ca te ajuta sa-ti evaluezi, sa-ti completezi si sa-ti intelegi mai bine dorintele si viata sexuala!

ESTI VIOLATA
Poate suna bolnav, dar exista femei care au fantezii pe tema asta. Ele permit manifestarea sexualitatii, fara ca persoana care este implicata sa fie responsabila de actiunile ei. Atunci cand nu detii controlul, trebuie sa executi ceea ce ti se cere.

In felul acesta, ti-e ingaduit sa fii deschisa pe plan erotic si sa-ti explorezi diverse aspecte ale sexualitatii. In timp ce in imaginatie nu esti „in charge”, in realitate esti o tipa cu picioarele pe pamant, careia ii este este teama sa se lase cu adevarat purtata de val.

SEX CU O ALTA FEMEIE
Nu inseamna neaparat ca ai inclinatii lesbiene. Faptul ca-ti inchipui ca esti intima cu o femeie reflecta un aspect al vietii tale emotionale. Femeile sunt percepute ca fiind tandre, dragute, iubitoare si romantice. Tu ai aceasta fantezie tocmai fiindca iti doresti ca iubitul tau sa aiba aceste trasaturi. Inseamna ca esti atrasa de anumite calitati feminine, nu de contactul intim cu o alta tipa.

TE CULCI CU UN STRAIN
La fel cum Marlon Brando face dragoste in filmul „Ultimul tango la Paris” cu o femeie pe care a vazut-o pentru prima data, si tu iti poti imagina ca faci sex cu un tip pe care nu l-ai mai intalnit si nu-l vei mai vedea niciodata. Acest fapt iti lasa libertate de exprimare, poti sa fii tu insati, fara teama ca celalalt va gandi despre tine ceva rau. Probabil, in viata reala ai anumite inhibitii care te impiedica sa te comporti in pat asa cum ti-ai dori.

O EXPERIENTA DIN TRECUT SAU CU UN EX

Daca a functionat o data, de ce n-ar mai merge si de data asta? Cel putin in imaginatia ta… A-ti aminti o partida de sex speciala sau neobisnuita poate fi extrem de excitant. Uneori, poate fi vorba de a visa la ce s-ar fi putut intampla intr-o anumita conjunctura sau ce ti-ai fi dorit sa se petreaca. Nu e exclus ca fostul iubit sa fi fost mai bun la pat decat actualul. Amintirea vremurilor acelea nebune poate adauga sare si piper relatiei in care esti acum.

SEX NEBUN CU O PERSOANA DE PE STRADA
Femeile se pot si ele infierbanta la vederea unui tip dragut. De aici pana la a-si imagina ca-si fac de cap cu el nu e decat un pas. Este o modalitate precauta de a explora sexul cu mai multi parteneri… de la distanta.

ESTI DEZLANTUITA
Fetele rele cu siguranta se distreaza: fac sex fara obligatii, dupa pofta inimii, cu cine doresc ele. Cele care au acest gen de fantezii sunt in viata reala tipe cuminti, care nu ar face niciodata ceva condamnabil. Astfel, ele refuleaza intr-o lume imaginara, unde pot juca tot felul de roluri – de la cel de stripteuza, pana la cel de prostituata.

ESTI DORITA
Majoritatea femeilor viseaza sa fie admirate. In fantezie, unele au la picioare o singura persoana, pe cand altele, un stadion intreg. Cat despre haine, acestea variaza de la rochii provocatoare pana la nuditate totala. Si nu e exclus ca in situatia creata imaginar sa atraga atentia unui actor celebru sau a unui tip puternic si bogat.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns