Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Farmecă-l de la primul cuvânt!

Farmecă-l de la primul cuvânt!

Ai schimbat doar câteva cuvinte cu el şi i-ai cucerit inima pentru totdeauna. Ți se pare că e de domeniul imposibilului? Deloc!

Există anumite moduri de a vorbi, pe care dacă le folosești, îl poți cuceri cu uşurinţă pe bărbatul visurilor tale. Nu uita: dacă ești foarte atrasă de un bărbat, trebuie să-ți ma­nifești fără reținere admirația – și atunci poți considera că te-ai apropiat de ţel cu 50%. Sinceritatea şi caracterul deschis sunt o garanţie a succesului. Încă puţin şi-i vei suci minţile. Dar ce ar trebui făcut şi, mai ales, ce ar trebui spus, ca să obţii după doar câteva întâlniri victoria totală şi definitivă?

Apelează la magia cuvintelor

Ca să-ți poți atinge scopul în comunicarea cu un bărbat, trebuie mai întâi să-i cunoști mai bine obişnuinţele, principiile şi felul de a fi. Încearcă să te pui pentru o clipă în locul lui, să gândești aşa cum simți că ar fa­ce-o el. Abia după aceea vei reuși să înțelegi mai bine „regulile“ comunicării cu cel pe care vrei să-l cucerești.

1. Intrigă-l! Bărbaţilor le plac enigmele. Prin natura lor, ei sunt vânători, iar dezlegarea enigmei nu este numai o hrană pentru minte, ci mai degrabă un motiv de autoadmiraţie: „Iată ce grozav sunt!“ Apelează la aluzii în discuțiile cu el. Dacă ai impresia că nu le înţelege, te înşeli. Cuvântul „pasiune“, aruncat ca din întâmplare, nu îi va scăpa în niciun caz, mai ales dacă în acel moment povestești ceva despre tine.

2. Nu atenta la libertatea lui. Nu încerca să-i prinzi imediat lesa în jurul gâtului, uită pentru un timp toate cuvintele legate de obligaţii în cuplu. El nu va uita și nu ți-o va ierta. Aşteaptă: după un timp, va începe singur să facă planuri pentru un viitor în care în care să figurezi și tu, poate chiar de a vă muta împreună. Un bărbat are nevoie de timp pentru a se obişnui cu modul în care privești tu viitorul. Exigenţa lui este un semn bun. În­seam­nă că încearcă să înţeleagă în ce fel te-ai în­cadra în propria lui viziune asupra viitorului.

3. Nicio vorbă despre „ex“! Chiar dacă te roa­gă el să-i povestești. Sub nicio formă nu aminti de faţă cu el de relaţiile trecute şi, mai ales, să nu-ți treacă prin minte să-l compari cu un fost iubit. Iar dacă nu vorbești, se cheamă că nu minţi. Altminteri, în viitor, când va afla adevărul, el poate percepe minciuna ca pe un lucru urât, nedemn. Așa că amână-ți spovedania despre iubirile din trecut pentru o etapă mai târzie a relaţiei, când el va fi deja cucerit, conștient că-i aparţii în totalitate şi va fi sigur pe el.

4. Lasă unele fraze neterminate. Eventual, lasă să-ți scape anumite cuvinte – ca şi cum ai fi făcut-o întâmplător, „te-a luat gura pe dinainte“; când povestiţi despre tine, intrigăi-l, incită-l. De exemplu: „Când mă înfurii, sunt capabilă de orice…“

5. Laudă-l. Tuturor bărbaţilor le place să fie consideraţi deosebiţi, cei mai buni, să li se sublinieze faptul că sunt unici. Din cuvintele tale, el trebuie să simtă că îl aprobi. Când poves­tește despre el, pune-i întrebări, arată-ţi interesul şi subliniază ceea ce-ți place în mod special. Dar e foarte important să nu exagerezi, fiindcă entuziasmul exagerat poate suna fals, începe să semene a linguşeală. În timpul primelor întâlniri încearcă să uiţi de tine şi să te concentrezi doar asupra partenerului. Și e foar­te important să-l asculţi cu atenţie.

6.  Nu te contrazice cu el! Ca orice reprezentant al sexului tare, el e con­vins din start că în discuţia cu o feme­ie va ieşi învingător. Nu-l priva de această certitudine! În timpul convorbirii pune-i numai în­trebări legate de subiect, „ridicându-i mingea la fileu“.

7. Răspunsurile tale trebuie să fie sincere şi spirituale. Găsește calea de mijloc: nu-l „încărca“ povestind în amănunt despre relaţia ta cu prietenele, dar îi poţi povesti cu umor câteva întâmplări amuzante din viaţa ta.

8. Pune-i întrebări. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Vei sublinia astfel faptul că ești interesată de persoana lui. Formu­lează întrebările în aşa fel, încât el să poată răs­punde pe larg, nu doar prin „da“ și „nu“.

9. Vorbește numai despre oameni care îi plac. Astfel vei reuşi să răsfrângi asupra ta o parte din emoţiile pozitive dedicate lor. În subconștientul său, inter­lo­cutorul te va asocia cu persoanele care îi plac.

10. Zâmbește! Aşa va simți și el dorinţa de a se bucura de momentele petrecute împleună cu tine. În special dacă vede că te simţi fericită cu el. Faptul că în prezenţa lui te binedispune îl flatează.

În concluzie: construiește discuţia cu cel de care te simți atra­să respectând aceste câteva reguli, dar adaptându-le în funcție de omul din fața ta. Nu uita că fiecare bărbat, ca și fiecare femeie, de altfel, este irepetabil şi numai felul unic în care îl vei aborda îți poate aduce un succes deplin.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr28/14.07.2016
Autor: Burda Romania
Sursa foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns