Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Flirtul online duce la casatorii stabile

Flirtul online duce la casatorii stabile

Fericirea poate fi la un click distanta, iar flirtul online duce la casatorii stabile. Sunt din ce in ce mai multi cei care isi cauta sufletul pereche online. Mai mult decat atat exista argumente, exemple si studii care arata ca un cuplu unde cei doi s-au cunoscut in mediul online are mai multe sanse sa ajunga o relatie fericitia.

Se poate afirma ca daca ai putina abilitate si putin fler (ceea ce femeile chiar au) este foarte posibil ca omul visurilor tale sa fie la un click distanta. Majoritatea barbatilor aflati online sunt de treaba, muncitori, normali si cauta acelasi lucru ca si tine, un om normal si firesc in cautarea unui suflet pereche. Si, ca si tine, si ei se intreaba cum au reusit sa treaca de 30, 35, 40, 45 de ani sau mai mult fara sa-si cunoasca jumatatea.

Pe de alta parte desi uneori pare ca nu mai sunt barbati de gasit – cei cu adevarat buni si care chiar te merita – acestia totusi sunt. Doar ca trebuie sa fii totodata rabdatoare si activa in mediul online, toleranta si sa faci selectii intuitive la „sange”. Fii pretentioasa si bazeaza-te pe instinctele tale. De cele mai multe ori, prima impresie nu inseala niciodata. Acorda-le „partenerilor” virtuali, uneori si a doua sansa, dar niciodata mai mult de atat.

Oamenii de stiinta au vrut sa afle si ei care sunt relatiile de iubire care dureaza cel mai mult in zilele noastre. In mod surprinzator, cele care incep in mediul online sunt in top. Desi relatiile care incep pe Internet sunt adesea marginalizate, prost vazute si criticate, aprecierile de acest gen au o importanta doza de ipocrizie din partea celorlalti. Dovada un studiu realizat de cercetatori care a aratat ca aventurile online duc la mariaje mai lungi decat in alte cazuri.

Aceasta cercetare a fost publicata in revista „Proceedings of the National Academy of Human Sciences”, studiul fiind comandat de compania eHarmony, care a vrut sa arate avantajele unor astfel de relatii „la distanta” de cateva clickuri.

Oamenii de stiinta au studiat informatiile provenite de la 19.131 de subiecti care si-au intalnit partenerul de viata intre anii 2005 si 2012. Majoritatea celor care au luat parte la studiu au fost femei, cu studii superioare si cu varsta de aproximativ 35 de ani.

Cercetatorii au tras concluzia ca atunci cand mariajele isi au originea intr-o relatie inceputa online, ele sunt mai putin expuse pericolului de despartire, iar flirtul online duce la casatorii stabile. In plus, partenerii sunt mai multumiti de viata lor in casnicie.

Una din explicatiile acestei situatii este aceea ca o comunicare online, mai ales intre persoane care nu se cunosc este infinit mai sincera si mai reala decat o comunicare fata in fata. Aceasta sinceritate releva detalii si fapte care consolideaza in mult mai mare masura o relatie, decat cele „filtrate” din lumea reala. Este confirmat, de exemplu faptul ca relatiile la distanta sunt mai solide dacat se credea.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns