Esti aici
Femeia.ro > Familie > Irezistibilă în 9 pași

Irezistibilă în 9 pași

Unele femei par făcute pentru a atrage priviri și bărbați, în timp ce altele trec invizibile prin viață. Ce anume le face pe primele atât de atrăgătoare? Cercetătorii au identificat nouă trăsături care le fac pe femei irezistibile.

1. Simțul bine dezvoltat al umorului

Una dintre cele mai simple (dar, în mod surprinzător, cele mai puțin folosite) metode de a arăta bărbaților că au făcut alegerea corectă este de a răspunde la glumele lor, nu doar de a râde la ele. Este minunat dacă înțelegi glumele și cuvintele de spirit și râzi la ele, dar ai grijă să nu rămâi mută la final, altfel mulți bărbați vor crede că îți place doar să fii spectatoare. Bărbaților le plac femeile care știu să întrețină o conversație și care inițiază glume.

2. Nu te îndrăgostești rapid

Așa cum arată legea cererii și ofertei, bărbaților le place să muncească puțin pentru atenția ta. Nu cădea prea ușor pradă farmecului primului venit, așteaptă să vezi ce îți oferă și cât de mult te dorește. Dar după ce îi accepți curtea, ai grijă să-i arăți că ai ochi doar pentru el.

3. Nu fi obsedată de propria garderobă

Dacă îți vei consuma timpul, energia și banii completându-ți garderoba și cumpărând haine, pantofi și genți, bărbații vor crede că ești o femeie superficială. Bărbaților le plac, desigur, femeile care se îmbracă bine și care au grijă să arate cât mai atrăgător, dar mulți știu sau intuiesc că acest lucru depinde mai mult de atitudine și de încredere, nu de marca hainelor și pantofilor.

4. Fii în formă într-un mod sănătos, nu patologic

Știm cu toatele că bărbaților le plac femeile cu corpuri îngrijite, suple, bine modelate, dar dacă vei petrece mai mult timp în sala de gimnastică decât împreună cu alesul vieții tale, nu vei face decât să-l îndepărtezi de tine. Bărbaților li se pare normal ca femeia să mănânce o salată și să bea apă minerală la prima întâlnire, dar nu la toate întâlnirile. Ei vor să știe că au în față un om întreg, nu o imagine de pe coperțile revistelor de modă. În fond, rotunjimile atrag imediat privirile, iar o femeie prea musculoasă pare mai puțin feminină.

5. Ești cu picioarele pe pământ

Bărbații se sperie de multe ori de femeile care vor să fie mereu în centrul atenției și cărora trebuie să le psună mereu că sunt iubite, că sunt frumoase, că li se vor împlini toate dorințele. O femeie pragmatică și cu simțul umorului care trece peste stângăcii și gafe este mult mai dezirabilă.

6. Nu simți nevoia să-l urmărești pe mediile de socializare

Nimănui nu-i place să fie urmărit, nici femeilor, nici bărbaților. Viața personală trebuie respectată și nu trebuie să devii insistentă sau indiscretă. Dacă bărbatul cu care te întâlnești te iubește, te va face părtașă la toate lucrurile importante din viața lui. Dacă însă începi să-l urmărești si să-l presezi, se va îndepărta automat de tine.

7. Ești bine crescută

Poate pare demodat, dar bărbații se dau în vânt după femeile care știu să se poarte atât cu ei, cât și în lume. Dacă te sună, sună-l înapoi, nu-i face zile fripte ținându-l în șah. Dacă i-ai dat telefonul tău înseamnă că ți-a plăcut de el, așa că de acum înainte jocurile de-a v-ați ascunselea nu-și mai au rostul.

8. Ești pasionată, dar nu exagera

Din nou, ca și în alte domenii, nu este bine să fii prea zeloasă sau prea obsedată. Bărbaților le plac femeile care au pasiuni, care sunt pasionale, care au interese și activități preferate. Pasiunea, de obicei, adaugă un plus de strălucire privirilor, le face pe femei mai pline de viață și de energie, le dă uns cop în viață. Dar zelul trebuie să aibă limite, altfel se transformă în opusul său. Dacă muncești 50 de ore pe săptămână și apoi dedici alte zeci de ore unui hobby nu-ți va mai rămâne timp pentru o altă persoană. Petrece cât mai mult timp cu bărbatul iubit și întreprindeți activități comune, care vă sudează relația.

9. Cultivă-ți prietenii

Bărbaților nu le place să se apropie de un grup de femei pentru a vorbi cu cea care îi interesează, dar sunt îngroziți de ideea de a se apropia de o femeie singură. De obicei stfel de persoane par deprimate și dezamăgite. Nu te însingura, cultivă-ți prieteniile și vei atrage și mai multe persoane în cercul tău de apropiați.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.44/9.11.2017
Autor: Dana Verescu
Sursa foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns