Esti aici
Femeia.ro > Familie > Vrea dragoste sau sex?

Vrea dragoste sau sex?

Vrea doar sex daca…

Zambeste pe jumatate

E posibil ca acest tip sa vrea doar… sa-si faca de cap. Un asemenea zambet, spun specialistii in limbajul corpului, indica faptul ca nu-i prea sincer cu tine. E un gest ce imparte fata in doua, fiecare parte spune cate o poveste diferita.

Are o privire patrunzatoare si insistenta

Desi crezi ca e pur si simplu vrajit de prezenta ta, de fapt s-ar putea sa se joace cu tine. Atunci cand mentine contactul vizual mai mult de cinci secunde inseamna ca gestul lui e unul calculat. Se poate sa foloseasca acest tip de privire ca un fel de tehnica de seductie ca sa te duca in pat.

E in cautarea dragostei daca…

Rade cu usurinta

Daca tipul e relaxat si se simte in largul lui cu tine inseamna ca are ganduri serioase. Expertii spun ca numai un barbat care se gandeste ca relatia voastra are un viitor lasa garda jos si si isi exprima emotiile in mod natural.

Isi impreuneaza mainile cu ale tale

Acest gest afectuos reflecta dorinta lui de a se afla cat mai aproape de tine, atat fizic, cat si emotional. Nu e doar o legatura aparenta; iar daca o face in public, inseamna ca nu are probleme sa le arate celorlalti ca este un tip „luat”.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Femeia.
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns