Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > De ce este bine sa bei bere

De ce este bine sa bei bere

Este bine sa bei bere, dar intotdeauna cu moderatie!

Berea bauta cu moderatie face bine inimii, spun oamenii de stiinta, in urma unui studiu, care a descoperit ca o cantitate de 400 de mililitri de bere consumata zilnic, atat de femei, cat si de barbati, are un efect benefic asupra vaselor de sange. Aceste beneficii sunt aduse organismului de berea clasica, cu alcool, dar si de cea nefiltrata si nu de berea fara alcool.

Cercetatorii de la Universitatea Harokopio din Atena, autorii acestui studiu, au descoperit ca circulatia sangelui este imbunatatita la cateva ore de la consumarea a doua treimi de halba de bere.

Beneficiile evidente apar doar in cazul unui consum moderat, care sa nu depaseasca 400 de mililitri zilnic. Consumul zilnic, dar moderat de bere poate reduce riscul de infarct si atac cerebral cu 30%.

Asta nu este tot. Berea este un aliat pentru frumusetea ta si un mare beneficiu pentru piele, iar indemnul nostru este sa te tratezi cu bere. Berea este o excelenta lotiune tonica, reda stralucirea parului, intareste firul de par si face bine pielii bronzate.

Revenind la rezultatele studiului, acesta arata ca berea are efecte benefice asupra circulatiei sangvine, iar acestea sunt rezultatul combinatiei speciale dintre o cantitate moderata de alcool si antioxidanti din bere.

Tipurile de bere inchise la culoare sunt mai bune pentru sistemul circulator decat cele blonde.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns