Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Nutriție și diete > Dieta toamnei – minus 2 kg in 7 zile

Dieta toamnei – minus 2 kg in 7 zile

Cu aceasta dieta, poti slabi pana la 2 kg in sapte zile. Trebuie doar sa tii cont de faptul ca numai alimentele scrise cu litere mari pot fi consumate in orice cantitate. In rest, respecta strict cantitatile indicate.

Cateva reguli de aur: indeparteaza grasimea de pe carne; consuma carnea de pui fara piele; foloseste otet balsamic, suc de lamaie, ulei de masline si condimente dupa plac.

Luni

  • Mic dejun: o jumatate de bol de terci de ovaz cu lapte si bucati de BANANA si AFINE.
  • Pranz: salata de PUI LA GRATAR, OREZ si CIUPERCI, stropita cu suc de lamaie si servita cu felii de ROSIE si BUSUIOC proaspat + STRUGURI.
  • Cina: un bol de paste cu ton, ceapa, porumb din conserva, piper, suc de lamaie si FASOLE VERDE preparata la abur.

Marti

  • Mic dejun: 1 felie de sunca cu CIUPERCI la gratar, OMLETA.
  • Pranz: salata de PASTE FIERTE, cu bucati de MAR, CEAPA, PORUMB din conserva, ROSII, tarhon, suc de lamaie si PIEPT DE PUI la gratar + salata de fructe (MERE, PERE, PRUNE, MANDARINE).
  • Cina: 1 pulpa de pui la tava cu mirodenii si garnitura de ciuperci taiate marunt (200 g), pregatite in tigaie.

 

Miercuri

  • Mic dejun: PESTE si ROSII preparate la gratar + salata de fructe (KIWI, STRUGURI, MAR) cu IAURT DEGRESAT.
  • Pranz: 2 felii de paine integrala, ciorba de legume, carne de vita + afine.
  • Cina: 100 g piept de pui la gratar, 1 ou ochi, 2 linguri cu piure de cartofi, legume (MORCOVI, FASOLE VERDE, BROCCOLI).

Joi

  • Mic dejun: lapte cu cereale.
  • Pranz: CARTOFI fierti, TON conservat in apa, totul amestecat cu PORUMB din conserva + SALATA DE CRUDITATI, la alegere + 3-4 prune.
  • Cina: 1 bucata de friptura de carne de porc la gratar condimentata si LEGUME CALITE.

Vineri

  • Mic dejun: 5-6 biscuiti cu cereale, lapte si bucati de BANANA si PARA.
  • Pranz: 100 g de piept de pui la gratar, 50 g cartofi natur si LEGUME CALITE + ANANAS.
  • Cina: budinca din carne de vita, morcovi, ceapa, telina, rosii, cartofi.

Sambata

  • Mic dejun: 1 felie de sunca, 1 ou ochi in apa, ROSIE.
  • Pranz: 2 felii de paine integrala, 100 g carne de vita la gratar, CASTRAVETE, MORCOV, gratinat si piper + un mar si o para.
  • Cina: un bol cu ciorba de legume, 1 file de crap + suc de lamaie si o felie de paine.

Duminica

  • Mic dejun: OMLETA, CIUPERCI si ROSII CALITE.
  • Pranz: 100 g de piept de pui la gratar, legume calite (MORCOVI, PASTARNAC, CONOPIDA) + salata de CITRICE.
  • Cina: pate de macrou (piure din MACROU, IAURT DEGRESAT si suc de lamaie). Consuma-le cu biscuiti cu cereale sau LEGUME.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns