Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Exercitii care ard grasimea de pe burta

Exercitii care ard grasimea de pe burta

Grasimea de pe burta este cea care da cele mai mari batai de cap femeilor. Dieta este una din caile prin care poti scapa de colacei, a doua solutie fiind exercitiile care ard grasimea de pe burta.

Activarea unor grupe de muschi din zona abdominala si din regiunea coapselor si feselor prin fitness este secretul si solutia pentru a scapa de grasimea de pe burta.

Cele mai bune exercitii care ard grasimea de pe burta sunt cele cu greutati, dat fiind faptul ca miscarile de forta sunt cele care determina pe de o parte arderea grasimilor, iar pe de alta cresterea masei musculare.

Mecanismul este simplu. Muschii depoziteaza energie sub forma glicogen. Atunci cand faci exercitii fizice glicogenul este conumat ca si combustibil. Dupa sesiunea de fitness, grasimile din depozitele adipoase sunt transferate muschiului pentru a reface depozitele de glicogen.

Exercitii cardio, cele mai bune miscari care ard grasimi

Foloseste aceasta metoda pentru intervale scurte de timp, dar lucreaza intens. Cu cat efortul este mai mare, cu atat rezultatele sunt mai bune. Poti face aceste exercitii in parc sau acasa. In materialul video ai un set excelent de exercitii.

Secretul este sa incepi lent timp de 60-90 secunde, dupa care sa maresti viteza pentru 30 secunde. Alterneaza a doua repriza de exercitii dupa o pauza de 30 secunde. Termina exercitiile pentru abdomen cu o repriza scurta de alergat cat poti de repede timp de un minut.

Exercitii cu greutati

Pe langa exercitiile cardio, este nevoie si de cateva cu greutati sau instrumente ajutatoare pentru a avea un abdomen perfect in cat mai putin timp. Vestea buna este ca nu ai nevoie de echipamente sofisticate si le poti efectua oricand.

Repeta de 10-20 ori fiecare exercitiu, odihnindu-te cate 2 minute dupa fiecare serie. O serie de exercitii eficiente poate insemna: genuflexiuni cu saritura, flotari, urcat scari in pas alergator.

Pentru un plus de efienta tine in fiecare mana gatere de un kilogram.

Comments

comments

3 thoughts on “Exercitii care ard grasimea de pe burta

  1. Nu exista exercitii care ard grasimea de pe abdomen sau de pe brate, corpul nuvarde grasime de pe o anumita parte a corpului ci doar arde grasime, sunteti depasiti, mai documentati-va si pe urma publicati articole!

  2. Grasimea de pe burta nu se arde pur si simplu chiar daca faci doar exercitii pentru abdomen. Singura metoda de a scapa de grasimea in exces este sa faci sport (ideal ar fi cu aparate de fitness) si sa ai o alimentatie FOARTE slaba in glucide (carbohidrati – dulciuri: zahar, faina alba, cartofi, orez alb).

Lasă un răspuns