Esti aici

Secretele apei

Când mergi la un examen, îți iei probabil și o sticlã de apã ca sã-ți potolești setea la nevoie. Ar fi bine sã știi însã cã, în cazul unei activitãți atât de importante precum studiul, apa se dovedește un ajutor de neînlocuit…

Apa ascunde în ea o mulțime de secrete. Cercetãrile au demonstrat cã apa posedã o mare putere energeticã și chiar… memorie! De exemplu, se poate încãrca cu energie fie pozitivã, fie negativã prin intermediul muzicii, gândurilor și cuvintelor rostite, pentru ca apoi sã ne influențeze, dupã caz, pozitiv sau negativ sãnãtatea. Astrologii considerã cã apa se aflã într- un permanent schimb informațional cu Universul. Pe lângã acțiunea pe care o are asupra sãnãtãții, forța energeticã a apei poate influența activitãțile și realizãrile unui om. Și mai cu seamã capacitatea de învãțare. Poți bea aceastã apã sau îți poți umezi cu ea tâmplele, o poți folosi pentru a te spãla pe fațã în ajunul examenelor sau pur și simplu sã o ții pe masã în timp ce studiezi. Important este sã alegi exact acea apã care poate „funcționa“ într-o situație concretã.

APA DISTILATÃ

Sau complet purificatã se aflã în relație cu Luna, planeta guvernatoare a Racului, și cu Uranus, planeta guvernatoare a Vãrsãtorului. Vãrsãtorul rãspunde de experimente, de cercetãrile de laborator. Martor tãcut al dezbaterilor științifice, apa distilatã absoarbe ideile îndrãznețe pe care le analizeazã oamenii de științã. Așa se face cã, deseori, o descoperire științificã are mai mulþi autori în același timp. Poate cã sub influența apei distilate s-a nãscut și expresia: „Ideile plutesc în aer“, pentru cã Vãrsãtorul este un semn de Aer.

APA MÃRII

Se aflã sub protecția Lunii și a lui Neptun, planeta guvernatoare a Peștilor. Acest semn zodiacal are conexiuni cu medicina, vindecãrile, curente religioase; de aceea, apa mãrii „reține“ cu ușurințã rugãciunile, descântecele, farmecele. A doua planetã ca importanțã a Peștilor este Venus, care are legãturã cu dragostea, banii și sãnãtatea. Așadar, apa mãrii este un purtãtor universal de informații și are darul de a rezolva problemele principale din viața unui om. Tocmai de aceea la malul mãrii se înfiripã atâtea aventuri de vacanțã și se întâlnesc nenumãrate cazuri de vindecãri miraculoase. Iar adâncurile mãrii îi atrag în permanențã pe cãutãtorii de comori.

APA FIARTÃ

Este în conexiune cu Luna și Marte, planeta guvernatoare a Berbecului. El este semnul vânãtorilor și al sportivilor, precumși al tuturor celor care doresc sã obținã victorii și sã stabileascã recorduri. De aceea, apa fiartã fierbinte pãstreazã în memoria ei secretele succesului și planurile ambițioase, înlesnind îndeplinirea lor. A doua planetã a Berbecului este Soarele. Acest fapt stã la baza unei rețete foarte eficiente de „trezire“ a organismului și de reglare rapidã a acestuia la ritmul necesar: dimineața, înainte de un examen, bea pe stomacul gol, cu înghițituri mici, un pahar cu apã fiartã fierbinte. Nu te grãbi, deoarece, bãutã la repezealã, apa s-ar putea sã nu aibã timpul necesar pentru a-și transmite energiile sale de preț.

APA CARBOGAZOASÃ

Se aflã sub influența Lunii și a lui Mercur, planeta protectoare a Gemenilor. Din punct de vedere astrologic, acest semn are legãturã cu vârsta adolescenței, lipsa de maturitate, superficialitatea. Din aceastã cauzã, apa carbogazoasã reține multã informație lipsitã de substanțã, superficialã și, de asemenea, bârfe ale vecinilor, certuri cu rubedeniile. De aceea, dacã deschizi o sticlã cu apã carbogazoasã, e bine s- o bei imediat. Bãutã pe jumãtate și lãsatã în bucãtãrie, unde au loc multe din conflictele între membrii familiei, în amfiteatru sau în clasã, ea te contamineazã cu superficialitate și agresivitate și te „recompenseazãcu ticuri verbale.

APA MINERALÃ

Este protejata Lunii și a lui Saturn, planeta guvernatoare a Capricornului. Datoritã faptului cã axa zodiacalã Rac- Capricorn simbolizeazã trecerea timpului, apa mineralã memoreazãdatele și, în același timp, „întoarce“ timpul înapoi. De aceea, utilizarea ei întinerește și ajutã la însușirea informațiilor istorice și geografice. Apa mineralã mai are o proprietate valoroasã: datoritã faptului cã în Capricorn planeta Marte este puternicã, apa mineralã intensificã însușirile magice ale talismanelor din pietre naturale – ca atare, din când în când, puneți-le pentru câteva ore într-un pahar cu o astfel de apã.

APA SFINȚITÃ

Se aflã sub influența Lunii și a lui Jupiter, planeta Sãgetãtorului. Este semnul cãlãtoriilor, în special al celor legate de locuri istorice. Apa sfințitã acumuleazã în ea cele mai valoroase experiențe ale omenirii, etapele de devenire ale civilizației. O caracteristicã importantã pentru Sãgetãtor este atracția spre necunoscut, interesul față de detalii, de fragmente de mãrturii, obținute în urma cãutãrilor. De aceea, apa sfințitã știe sã stabileascã legãturi între fenomene de naturã diferitã, fapt foarte important în munca de cercetare, și totodatã armonizeazã atmosfera chiar în încãperile în care existã influențe energetice dintre cele mai contradictorii.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr38/22.09.2016
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns