Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Alina Pușcaș: Am o viață frumoasă!

Alina Pușcaș: Am o viață frumoasă!

Alina Pușcaș e înaltă, frumoasă, cu o carieră de invidiat, soție, mamă a doi copii minunați… Ce-și poate dori mai mult o femeie de la viață?

Alexandru și Melissa Antonia i-au schimbat viața, dar ea, Alina Pușcaș pe care o știm din telenovela “Narcisa”, dar mai ales de la show-ul “Te cunosc de undeva” de pe Antena 1, a rămas aceeași femeie frumoasă, cu șarm, intuiție și cu acea capacitate de a deschide un show care, deși nu mai e nou, crește în audiențe pe an ce trece. Să vedem ce s-a schimbat în lumea ei!

Cum ți-ai petrecut vacanța, cu doi pitici năzdrăvani?

Ei bine, nu mi-am petrecut vacanța cu cei mici. Am fost plecați doar noi doi, părinții. Nu am avut parte de o vacanță cu toții pentru că Alexandru și Melissa sunt mult prea mici pentru deplasări. Încă au tabieturi și nu se pot adapta ușor la schimbări, iar noi nu putem comunica suficient de bine cu ei ca să le înțelegem clar dorințele și nevoile. Vorbim, totuși, de copii de 1 an si 10 luni și de 9 luni.

Ce locuri alegeți să vă destindeți?

În general, în vacanța de vară alegem plajele, marea, Italia, Franța, Grecia, Croația. Momentan, preferăm locuri mai aproape de țară, pentru situațiile în care ar fi nevoie să ne întoarcem de urgență acasă.

Cât timp îți ia făcutul și desfăcutul bagajelor?

Să fac bagajele îmi ia în jur de două ore și întotdeauna uit câteva lucruri. Ca să le desfac durează cinci minute pentru că, de obicei, pun totul la spălat.

Vara e timpul bronzului. Te preocupă să ai o piele bronzată frumos? Ai vreme și răbdare să te expui la soare pentru asta?

Am timp sau, dacă nu am, îmi fac. Îmi place să stau la soare, dar mult mai puțin decât în anii trecuți.

Vacanța înseamnă doar relaxare sau timp de lectură, jocuri cu copiii, plimbări?

Înseamnă cam tot. Și relaxare, și lectură, și plimbări, și petreceri, și vizitare de obiective turistice. Atunci când îi vom lua și pe cei mici cu noi, evident că vom face și lucruri special pentru ei și plăcerea lor.

Ce iei cu tine din locurile în care călătorești?

Încerc mereu să iau un obiect vestimentar care să marcheze vacanța și care să-mi amintească mereu de acel loc. Nu colecționez magneți, deși este poate o variantă și mai simplă de reamintire. Știu că foarte multă lume o face.

Postezi pe facebook imaginile care ți se par aparte?

Da. Îmi face plăcere să o fac. Îmi place să împărtășesc din experiențele mele, din locurile care mi se par absolut superbe. 

Te întorci din când în când în locurile copilăriei? Cu ce sentiment?

Obișnuiam să o fac până mai acum cinci ani. De ceva timp, n-am mai avut când sau cum. În afară de bunicii mei și de locul în care mi-am petrecut vacanțele alături de ei, nu cred că mai sunt atașată de vreun loc din copilărie.

Ești mămică de năzdrăvani. Împărtășești fanilor câte ceva din experiențele tale?

M-am gândit la un moment dat să fac un site al meu și o rubrică ce ar putea conține astfel de subiecte. Nu am renunțat încă la idee, dar se concretizează mai greu.

Vine toamna, e vremea nunților. Te vom vedea în curând purtând rochia albă de mireasă?

Încă nu am stabilit clar o dată, dar vă țin la curent.

“Te cunosc de undeva” ți-a adus notorietate. Cum e în culise?

Este foarte multă muncă, distracție și dorință de performanță, mai ales din partea concurenților. Atmosfera este mereu una pozitivă și prietenoasă.

Ce ne aduce noul sezon?

Încă nu știu nici eu, pentru că nu am început filmările, dar sper să ne aducă și de data aceasta cât mai multe momente artistice reușite, rating maxim și prieteni noi.

Cum reușiți tu și Cosmin să păstrați proaspăt un show pe care îl moderați de ani buni?

Probabil pentru că pur si simplu ne simțim bine și reacționăm cât mai natural. Nu avem o rețetă. Ne lăsăm duși de val și urmărim să „stoarcem” cât mai mult din momentele haioase.

Ești o femeie căreia îi stă bine cu orice haină ar pune pe ea. Și totuși, ce îți place să porți?

E… să nu exagerăm! Prefer ținutele sport, jeanșii, tricourile… Lucrurile cool, dar și ușor sexy.

Cum știi să dai personalitate hainelor prin modul de a le combina și purta?

Dacă îmi place foarte mult o ținută și mă reprezintă total, pur și simplu transfer personalitatea mea în ținută. Nu am o rețetă pe care să o folosesc pentru a le combina. Oricum, funcționez pe varianta „Less is more”, adică merg mult pe combinarea de lucruri simple. 

Ce înseamnă a fi femeie de carieră, mamă și soție într-un job cu expunere atât de mare?

Înseamnă o viață frumoasă care cere multă atenție în gestionarea ei. Nu mă plâng, îmi place, dar are și unele aspecte mai puțin ușoare.

Tu ești mulțumită cu tine?   

Da! Mulțumită și fericită. Sper să mă țină viața așa mulți ani de acum încolo!

 

Citește și:

Articol preluat din ediția de septembrie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Ivana Iancu
Foto: Antena 1

Comments

comments

Lasă un răspuns