Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Alți bărbați, alte femei… Interviuri cu Christian Sabbagh, Andrei Niculescu și Adrian și Cătălin Păduraru

Alți bărbați, alte femei… Interviuri cu Christian Sabbagh, Andrei Niculescu și Adrian și Cătălin Păduraru

Christian Sabbagh

Ivana Iancu a stat de vorbă cu mai mulți bărbați „de vază“ de la noi, din showbusiness și nu numai. I-a întrebat despre feminitate și a obținut mai multe tablouri diferite. Ce mai este azi eternul feminin puteți ghici din acest puzzle de vedete! În episodul de azi răspund întrebărilor Ivanei: Christian Sabbagh, prezentator Știrile Kanal D, Andrei Niculescu, realizator Digi Sport și Cătălin și Adrian Păduraru, prezentatorii emisiunii „Frați de viță“ de la TVR. 

Christian Sabbagh – Prezentator Știrile Kanal D

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie? (Timpurile și joburile cer un alt tip de atitudine…și totuși…)

Feminitatea, naturalețea, simplitatea sunt, din punctul meu de vedere, atuuri care nu se pierd la o femeie. Din păcate trăim într-o epocă în care femeile tind spre anumite idealuri de frumusețe și își pierd identitatea. Întotdeauna am căutat frumosul și simplitatea.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie văzută pe stradă?

N-aș vrea să fiu ipocrit. Întotdeauna frumusețea atrage și orice femeie are frumusețea ei, e unică în felul ei. Frumustea interioară îmbogățește mereu un chip.

Când ai un dialog cu o femeie „ghiceșți cine este” (studii, complexe, statut social)?

Sunt absolvent de filosofie, am fost mereu fascinat de eternul feminin și da, ghicesc multe despre o femeie cu care dialoghez. Însă o femeie este un mister care se dezvăluie în timp, dacă bărbatul are răbdare.

Eșți adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului? (Și ce reacție ai avea, dacă ea se duce la chirurgul estetician să se schimbe și să te surprindă?)

Trăim într-o epocă ciudată. Chirurgia modernă a avansat și dacă poți să îți faci anumite corecții, este bine să le faci, dacă asta te face să te simți mai bine în pielea ta. Primează frumusețea naturală, dar nu am nimic împotriva celor care vor să-și schimbe trupul, corpul.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Soția mea este o mamă model. Deși eu sunt sub lumina reflectoarelor, și ea la fel, și-a văzut de viața ei, de cariera ei, de condiția de mamă, nu a acceptat să avem menajeră, bonă, pentru că a vrut să se dedice total copiilor. Ea și-a dorit să se ocupe de educația lor, să trăiască o viață normală. Astea sunt calități tot mai rare, în condițiile în care ai totul, nu-ți lipsește nimic. Iulia este o femeie extraordinară, a rămas ancorată în realitate.

Eșți adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

În spatele unui bărbat este întotdeauna o femeie puternică, dar ea trebuie să își păstreze feminitatea, puritatea de mamă, soție. Nu își are rostul competiția într-un cuplu, pentru că o relație funcționează dacă există un parteneriat.

Andrei Niculescu, realizator Digi Sport

andrei niculescu

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Feminitate există în orice femeie și mai ales în orice atitudine a acesteia. Trebuie doar să ai capacitatea să o vezi sau să o recunoști. Fiecare percepe feminitatea în felul său.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie vazută pe stradă?

O simplă privire nu-ți poate oferi decât detalii superficiale despre o femeie și, evident, e vorba de latura ei fizică. Întregul univers al unei femei are nevoie de mai multe priviri.

Când ai un dialog cu o femeie „ghicești cine este” (studii, complexe, statut social)?

În principiu da, dar depinde de felul în care femeia cu care dialoghezi știe să întrețină conversația și să-ți stârnească o anumită doză de curiozitate. Mai depinde și de felul în care femeia răspunde unor provocări.

Esti adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului?

Sunt adeptul femeii așa cum e, așa cum a fost lăsată de Dumnezeu pe pământ. Dar aș și înțelege orice dorință a ei de a schimba anumite lucruri care nu-i plac la corpul ei.

Ce o face specială pe fameia de lângă tine?

Faptul că știu că e mereu acolo, lângă mine. Nu în spatele meu, cum se spune, ci lângă de mine, în călătoria asta comună prin viață. Nu în ultimul rând, capacitatea de a rezista alături de un bărbat pe care munca îl acaparează în multe seri și-n multe weekend-uri.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Evident, femei & bărbați. Femei vs bărbați ar însemna o competiție care nu-și are rostul. Femeia și bărbatul trebuie să fie unul lângă celălalt, nu unul împotriva celuilalt.

Adrian Păduraru

adrian paduraru
Cătălin Păduraru, doctor în oenologie și degustător autorizat, pasionat de cultură, prezintă, alături de fratele lui, Adrian Păduraru, emisiunea Frați de viță, in fiecare sâmbătă, la TVR 2

Credeam că nu poți vorbi despre femei în general. Și nu se putea. Până de curând când a apărut femeiaingeneralfaranimicparticularmultiplicataplanetarpentruspiritulgregar, aceiași papuci, același trening, aceleași pungi de silicon la bust și același botox în buze și în privire.

Credeam că nu există bărbați, femei, povești de iubire în general… În general, mai ales poveștile de iubire s-au salvat…

Cătălin Păduraru

Feminitatea este o floare fragilă de care ar trebui să avem mai mult grijă. Ar fi păcat să dispară. Cât despre corecturile chirurgicale, cred că ceea ce pentru esteți ar putea fi un defect este, de cele mai multe ori, „ceva”-ul care atrage.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Delicatețea cu care folosește „butonul de acord fin” al fiecărui an petrecut împreună dintr-un total de 35. Frumusețea, dragostea, răbdarea, maternitatea, formează bagajul de drum al partenerei mele pe drumul vieții.

Citește și: Bărbații despre feminitate… Interviuri cu Ștefan Mandachi, Cosmin Cernat și Mihai Găinușă

 

Text interviuri: Ivana Iancu

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns