Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Bărbați de vază despre cum văd ei feminitatea. Interviuri cu Alexandru Constantin, Bogdan Ciuclaru și Denis Ciulinaru

Bărbați de vază despre cum văd ei feminitatea. Interviuri cu Alexandru Constantin, Bogdan Ciuclaru și Denis Ciulinaru

alex constantin

Serialul de interviuri semnat de Ivana Iancu ajunge azi la Alexandru Constantin prezentator ”Flash Monden”, Prima TV, Bogdan Ciuclaru, realizator Matinalii Digi FM și Denis Ciulinaru, prezentator radio Național FM.

Alexandru Constantin, prezentator ”Flash Monden”, Prima TV

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Cred că fiecare femeie ar trebui să-și găsească propia femininate și să și-o asume. Atunci va fi, cu siguranță, atrăgătoare. Tot ce înseamnă „sens clasic” este, automat, impus, nenatural, „obligatoriu”. Dacă o femeie crede că prin femininate se poate înțelege și o atitudine de luptătoare, în pantalon și cămașă atunci da, va fi atrăgătoare.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea după o femeie, întâlnită, pe stradă?

Depinde de fiecare bărbat în parte. Nu există un răspuns universal. Totuși, pe stradă, în afară de aspectul fizic și atitudinea nu cred că ar fi altceva ce ar putea atrage un bărbat să întoarcă privirea după o femeie.

Când ai un dialog cu o femeie ”ghicești cine este”?

Sunt, mai degrabă, concentrat pe subiectul discuției, nu pe ce se ascunde în spatele chipului interlocutoarei. Dar dacă ar fi sâ încerc să ghicesc aceste aspecte, nu cred că mi-ar fi greu. Sunt pasionat de tot ce înseamnă psihologie și mi-e ușor să citesc oamenii.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului? (Și ce reacție ai avea dacă ea se duce la chirurgul estetician să se schimbe și să te surprindă?)

Fiecare vârstă vine cu frumusețea ei. Atât în cazul femeilor, cât și (sau mai ales) în cel al bărbaților. O femeie care știe cum să-și asume cine este, cu defecte și calități, fizice și nu numai, e o femeie adevărată. Da, e frumos să vezi o femeie îngrijită, atentă la ea, care se respectă și apelează la diferite tratamente cosmetice pentru ea, ca să se simtă bine în pielea ei. Dar e foarte urât să vezi o femeie distrusă de operații estetice, mai ales când știi că au fost fâcute, poate, pentru a ține aproape un bărbat.

Ce o face specială, pe femeia de lângă tine?

Sunt mai multe femei lângă mine, despre care aș putea spune că sunt speciale din foarte multe puncte de vedere. Dar dincolo de toate, cel mai mult apreciez onestitatea față de propria persoană, personalitățile puternice, femeile care nu au nevoie de bărbați pentru a se descurca în viață și cele care nici nu se victimizeazâ în fața bărbaților.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Femei și bărbați, clar. Nu cred că ar trebui să construim o concurență între cele două sexe. Tocmai această concurență duce, de cele mai multe ori, la discriminare, misoginism sau sexism. Femeile sunt femei, bărbații sunt bărbați. Fiecare sex e individual, așa cum fiecare om este individual. De asta cred că nu își au locul nici comparațiile între femei și bărbați.

Bogdan Ciuclaru, realizator Matinalii Digi FM

bogdan ciuclaru

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Femeile au farmecul ăsta de a fi atrăgătoare în toate ipostazele și-n toate stările de agregare. Sunt femei care plutesc și pur și simplu, strălucesc într-o încăpere, indiferent că sunt la job sau în ținută lejeră, seara, pe canapea. Feminitatea este o „haină” care vine bine indiferent de context. E atât de apetisantă și de tentantă, încât la ea apelează mai nou și bărbații.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie vazută pe stradă?

Pe un barbat îl face să întoarcă privirea faptul că e singur sau naiv și crede că nu a fost observat. Ha haaaa! Gama detaliilor e foarte largă. Poți întoarce privirea pentru un zâmbet, pentru un decolteu. Dar există și alte detalii, mai puțin măgulitoare, care pot atrage atenția, așa că există și întoarceri de cap care nu înseamnă un DA, mergi în etapa următoare. Muhahahaa, ce rău sunt! 😀

Când ai un dialog cu o femeie „ghicești cine este” (studii, complexe, statut social)?

Uneori. În cazul unor conversații, spre exemplu, putem, indiferent de sex, să fim trădați de lexic, de felul de a vorbi și chiar de ticuri verbale. Și asta uneori ne-ajută, alteori ne ajută în sens invers, să avem prejudecăți.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului? 

Sunt adeptul frumuseții. Cred că aș fi ipocrit dacă aș spune că mă deranjează corecturile, mai ales dacă sunt făcute de specialiști. Le privesc cu atenție și îngri… și încântare atât pe cele considerate frumuseți naturale, cât și pe cele devenite frumuseți prin metoda bisturiului iscusit. La povestea cu reacția răspunsul e simplu: văzând și făcând. Nu pot anticipa reacția și mi-ar plăcea ca ea să fie sinceră, nu una trucată, prefabricată adică.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Mix-ul de frumusețe și inteligență. Sunt un norocos, eu am prins vremuri când era moda asta de a avea grijă de ambele. Și faptul că încă mai reacționează pozitiv la glumele mele.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Sunt adeptul ambelor situații. Numai așa putem avea și distracție și progres, „război” și armonie, competiție și/sau cămin.

Denis Ciulinaru, prezentator radio, Național FM

DENIS CIULINARU

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Cel mai mult, contează atitudinea și să nu caute atenția bărbaților, ci să o obțină, natural.

Ce-l face pe un bărbat sa întoarcă privirea (sau capul) după o femeie văzută pe stradă?

Mersul și îmbrăcămintea.

Când ai un dialog cu o femeie, ”ghicești cine este” (studii, complexe, statut social)?

O femeie educată se vede după cum vorbește, se mișcă și câtă răbdare are cu interlocutorul. Dacă are aceste caracteristici, atunci este clar că avem de-a face și cu studii… și cu statut social.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului?

Nu mă deranjează chirugia estetică, atâta vreme cât nu devine prea vizibilă. Nu aș fi deranjat, dacă ea ar alege asta, în masura în care nu intenționează “un tuning” general.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Știe cum să reacționeze când sunt nervos și nu îmi cere să recunosc, atunci când am greșit.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați? 

A fost o lume a bărbaților pe care ele au cucerit-o și azi, de exemplu, sunt companii sancționate ca au prea puține femei. Ciudat este că femeile se înțeleg mai bine cu bărbații, decât între ele. Deci, putem vorbi mai mult de un război femei vs femei.

Citește și: Acești bărbați și ideile lor despre feminitate… Interviuri cu Adrian Cojocaru, Daniel Osmanovici și Florin Goldic

 

Text interviu: Ivana Iancu

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns