Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Bărbații despre feminitate. Interviuri cu Zoli Toth, Bogdan Medvedi, Viorel Grigoroiu și Andrei Bărbulescu

Bărbații despre feminitate. Interviuri cu Zoli Toth, Bogdan Medvedi, Viorel Grigoroiu și Andrei Bărbulescu

zoli toth

Dacă ați urmărit deja episoadele anterioare ale serialului realizat de Ivana Iancu, ați descoperit deja că ideile bărbaților despre feminitate sunt foarte diverse, și cu toții lasă loc neprevăzutului. Să vedem azi ce părere au Zoli Toth, prezentator radio Național FM, Bogdan Medvedi, cantautor, Viorel Grigoroiu, realizator Digi Sport și Andrei Bărbulescu, prezentator „E vremea ta“, TVR2

Zoli Toth – prezentator, Național FM

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

O femeie este specială prin ceea ce emană, nu prin modul în care se îmbracă. Este adevarat că, dacă stă doar în fața calculatorului, universul se ingustează, iar energia ei va fi una tot mai ștearsă.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) dupa o femeie vazută pe stradă?

Mersul, zâmbetul, îmbrăcămintea și mirosul.

Când ai un dialog cu o femeie ”ghicești cine este”?

De cele mai multe ori da, dar aștept de fiecare dată să văd dacă am dreptate. Nu mă arunc cu un verdict, niciodată. Recunosc că îmi place să fiu și surprins.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte si calitati, sau al corecturilor estetice si al siliconului?

Artist fiind, stiu ca frumusețea este un complex de imperfecțiuni îmbrăcate în emoții. Sunt ecologist, nu-mi prea place plasticul!

Ce o face specială pe femeia, de lângă tine?

Caracterul puternic pe care îl are, dragostea pentru frumos și artă, modul în care facem echipă și, nu in ultimul rând, simțul umorului pe care îl are.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați? 

Sunt adeptul femei & bărbați egal copii fericiți. Dar nu exclud nici femei și femei sau bărbați și bărbați.

Bogdan Medvedi, cantautor

Bogdan Medvedi

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Da, 100%. Chiar dacă, în ultimii ani, am observat că a aparut un curent în care femeile adoptă un tip de atitudine mai strictă și mai rigidă, poate și din cauza job-urilor, consider că feminitatea este o calitate de care orice femeie ar trebui să țină cu orice preț. Pentru că, până la urmă, feminitatea o face pe o femeie cu adevărat atrăgătoare.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie vazută pe stradă?

Fiecare bărbat admiră o femeie în felul lui. În cazul meu ar fi privirea, zâmbetul și picioarele.

Când ai un dialog cu o femeie ”ghicești cine este” ?

Îmi dau seama, comportamentul și felul în care vorbește spun foarte multe despre o femeie. Aceeași regulă se aplică și la bărbați.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului?

Sunt 100% adeptul frumuseții naturale și consider că naturalețea o face pe o femeie cu adevărat specială și unică. Trendul ăsta cu intervenții estetice mi se pare ridicol și pare că toate femeile încep să arate la fel. Cu siguranță iubita mea nu se gândește “să mă surprindă” în felul ăsta.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Aș putea să înșir până mâine o mulțime de calități care o fac pe iubita mea specială, însă trei dintre cele mai importante sunt feminitatea, capacitatea ei de a fi mereu veselă și optimistă, indiferent de probleme, și faptul că are încredere în mine și îmi este mereu alături.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Sunt adeptul ideii femei & bărbați. În opinia mea, între cele două sexe ar trebui să existe armonie, nu concurență, fiecare are rolul lui și doar împreună pot crea Frumosul și Viața.

Viorel Grigoroiu, realizator Digi Sport

Viorel Grigoroiu

Feminitatea, în sens clasic, o mai face atrăgătoare pe o femeie?

Cred că feminitatea este principala caracteristică ce o face atrăgătoare pe o femeie. Când o cunoști, te atrage în primul rând această calitate, abia apoi descoperi unde lucrează sau alte detalii despre ea.

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie vazută pe stradă?

În primul rând, impactul fizic. E atracția aia legată de frumusețea ei și de celelalte calități ce țin de aspectul fizic. Apoi atitudinea ei, de asemenea foarte importantă.

Când ai un dialog cu o femeie „ghicești cine este” (studii, complexe, statut social)?

Depinde de dialog. Dacă e unul transparent, normal că vrei să afli despre ea tot ce te interesează, inclusiv partea cu studiile sau statutul social. Eu cred că îmi dau seama, mai ales când ea are în față, chiar și fără să știe, un jurnalist. Avantajul meseriei! Evident că din primele schimburi de replici realizezi măcar așa, în mare, cu cine ai de-a face.

Ești adeptul frumuseții naturale, cu defecte și calități, sau al corecturilor estetice și al siliconului?

Sunt adeptul frumuseții. Punct. Consider că o femeie frumoasă este frumoasă, oricum, dar dacă ea nu se simte confortabil cu ceva, intervențiile estetice sunt binevenite. Aș admira-o pentru curaj.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Specială aș încerca să o fac eu mereu, prin fapte și nu doar prin vorbe, așa cum sunt convins că și ea va face același lucru.

Ești adeptul ideii de femei vs bărbați sau femei & bărbați?

Sunt adeptul echipei, iar când joci „la dublu” trebuie să ții cont mereu de nevoile și problemele partenerului. Dacă nu o faci, aia nu mai e echipă, iar de aici încolo n-aș mai comenta… pentru că doar așa văd relația dintre un bărbat și o femeie.

Andrei Bărbulescu, TVR2

Andrei Barbulescu

Ce-l face pe un bărbat să întoarcă privirea (sau capul) după o femeie văzută pe stradă?

Senzualitatea, apoi atitudinea.

Nu-mi plac artificiile chirurgicale cu scop pur estetic. Atât timp cat te îngrijești poți arăta frumos și cu câteva riduri în plus. Un exemplu ar fi actrița din cunoscutul serial Friends,  Lisa Kudrow. Demi Moore care era una dintre actrițele mele preferate, acum după intervențiile avute înainte de prezentarea de modă Fendi este un exemplu de “așa nu!”.

Ce o face specială pe femeia de lângă tine?

Sensibilitatea, frumusețea și faptul că ea este cea care aduce echilibrul în familia noastră. Femeile sunt oricum mai înțelepte și reușesc mereu să ne depășească.

Citește și: Un bărbat și o femeie. Interviuri cu Bursucu, Daniel Nițoiu și Bogdan Miu

 

Text interviu: Ivana Iancu

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns