Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Cristina Dorobanțu: Dincolo de aparențe, sunt un om sensibil, empatic

Cristina Dorobanțu: Dincolo de aparențe, sunt un om sensibil, empatic

Cine putea să modereze mai bine o emisiune dedicată „Bravo, ai stil!“ decât Cristina Dorobanțu, care a concurat, a fost finalistă, a cunoscut victoria și înfrângerea și înțelege ambiția, dezamăgirea și bucuria participării la acest show care se difuzează la Kanal D?

Multe absolvente de Drept aspiră la statutul de vedetă. Este o problemă legată de studii sau o opțiune personală?

Răspunsul se găsește cumva la finalul întrebării. A fost o opțiune personală și chiar mai mult decât asta. A fost o dorință, un vis care, iată, s-a împlinit. Am urmat Facultatea de Drept mai mult la insistențele mamei, în anul doi chiar m-am gândit să renunț, dar mi-am dat seama că e bine să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Iar acum nu regret. Până la urmă, am terminat cu bine și mi-am împlinit și visul de a ajunge în televiziune. Sunt conștientă că, acum, mă aflu abia la început de drum, mai am multe de învățat.

„Bravo, ai stil! Panorama“ este un show sau o emisiune informativă care presupune să mai afli câte ceva despre concurente și stil?

„Bravo, ai stil! Panorama“ este show-ul unde concurentele care au ieșit din competiția „Bravo, ai stil!“ spun tot ceea ce au pe suflet, telespectatorii pot afla aici  o serie de întâmplări din culisele „Bravo, ai stil!“ despre care nu s-a vorbit până acum. Fetele pot povesti prin ce au trecut și cum li s-a schimbat viața după o asemenea competiție.

De ce emisiunea se numește „Panorama“?

Pentru că toate punctele de vedere ale fetelor invitate în emisiune îi vor ajuta pe telespectatori să își facă o imagine de ansamblu asupra emisiunii „Bravo, ai stil!“.

Cu ce gânduri pornești la începutul unei cariere în televiziune? 

Sunt plină de încredere în mine și le mulțumesc celor care mi-au oferit șansa asta. Îmi doresc mai mult decât oricând să reușesc, să nu dezamăgesc.

Cine ești tu, Cristina Mihaela Dorobanțu?

O tânără care și-a dorit cu ardoare să-și împlinească un vis. Dincolo de aparențe, sunt un om sensibil, empatic.

Ce fel de școlăriță ai fost?

Am fost o școlăriță model, învățam foarte bine. Am terminat școala generală cu note mari și am intrat la liceu cu media 9,53. Am absolvit și facultatea cu o medie onorabilă. E adevărat că în liceu mai chiuleam, împreună cu colega mea de bancă, Diana, dar nu am fost un copil problemă. Am fost ceea ce se cheamă un copil bun. 

Ai fost așa pentru că părinții au stat la început cu ochii pe tine ori așa ai fost tu, un copil serios?

Țin minte că eram genul de copil care dorea cu tărie să își spună punctul de vedere. Mama a fost exemplul meu, unul de femeie puternică, inteligentă.  Cumva îmi dau seama acum, mare fiind, că nu mi-a impus, la propriu, anumite lucruri, dar, văzându-le la ea, le-am admirat și le-am preluat. Pot spune că sunt serioasă în sensul că muncesc pentru ceea ce îmi propun să realizez.

Cum s-a implicat familia în educația și instruirea ta?

Pe mine mă emoționează întotdeauna când vorbesc despre familie. Sunt singurul copil la părinți. Tata m-a susținut în tot ce am făcut, iar când spun „tot“, mă refer de la prima zi în care am venit pe lume pană azi. Iar mama a contribuit decisiv la formarea mea fără îmi impună vreodată ceva. Acum, chiar dacă nu o încântă foarte tare chestia asta cu televiziunea, sunt sigură este foarte mandră de mine. 

De ce?

Nu îi place expunerea. Părinții mei nu își doresc să apară public în niciun fel și nici nu ar vrea ca eu să expun.

Este important să îți dorești ceva sau să ai noroc?

Să-ți dorești este extrem de important, dar ține și de noroc. Eu îmi doream foarte mult să fiu prezentatoare de televiziune, dar a trebuit să am  șansa să demonstrez la castingul „Bravo, ai stil! Panorama“ pot să fac așa ceva.

Te consideri o femeie cu stil (nu mă refer doar la stilul vestimentar)?

Este ciudat să spun despre mine că sunt o femeie cu stil. Cred că am demonstrat ceva până acum, iar cei din fața televizoarelor pot să aprecieze dacă am stil sau nu.

De unde te inspiri în alegerea hăinuțelor? Ai un dressing burdușit cu haine?

Nu am chiar un dulap burdușit de haine. Am haine pentru că sunt înnebunită fac cumpărături. Uneori îmi dau seama că mai am destule haine cu etichete, în dulap. Eu nu urmăresc trendurile. Îmi cumpăr haine în funcție de cum simt. Nici nu am un model anume. S-a întâmplat să îmi placă un pictorial de modă din care am furat o idee, dar nu pot să spun că inspiră o persoană anume sau un trend.

Ai pantofi și haine pe care le preferi și le păstrezi cu grijă?

Țin foarte mult la hainele mele. Da, am câteva perechi de pantofi pe care îi prefer.

Bunele maniere se deprind acasă sau se învață oricând?

Asta depinde de fiecare. Sunt oameni care provin din familii minunate, dar care nu sunt manierați. Sunt oameni care impresionează plăcut, despre care nu ai crede că pot ieși așa din familiile de unde provin. Contează sfaturile pe care le primești când ești mic, contează și ce vezi în casă, contează și cât înveți tu din ceea ce ai în jur.

Ești fan mall?

Petreceam ceva ore prin magazine, când aveam timp liber. Acum nu prea am și cumpăr mai mult online.  Dar nu mai are același farmec… știu.

Durează mult până te decizi să cumperi?

Dacă sunt cu Mihai, prietenul meu, durează două minute. Nu am timp nici să uit bine. În schimb, când merg singură, stau multă vreme, mă „pierd“ cu orele.

Știi să gătești și să faci curat?

Sigur, știu să fac tot ceea ce este necesar într-o casă. Dar, recunosc, nu mă pasionează gătitul, nu am vreun talent deosebit în acest domeniu.   

Ce îi prepari iubitului tău la o cină romantică?

Îi aduc pufuleți!  Am preparat ceva o dată, dar nu era o cină, ci un prânz care…. nu era chiar romantic. Am gătit ardei umpluți.  Arătau extraordinar, chiar și mama i-a admirat după ce i-am arătat o poză cu ei. Evident, la sfârșit, am avut surpriză descopăr că orezul nu era suficient de fiert. Dar, chiar și așa, ardeii mei umpluți arătau bine.

Este romantismul o nuanță necesară într-o relație? 

Da, e chiar plăcut să ai lângă tine o persoană care să facă și gesturi romantice. Țin minte că, atunci când am început relația cu Mihai, primeam dimineața un trandafir, bezele și un croasant.

Poate voia să mai pui câteva kilograme pe tine…

Eram destul de împlinită când l-am cunoscut pe el. Aveam 60 kg. Acum am 53. Am avut și 47. 

Cafeaua e bună doar….

În doi.

Asculți muzică…

Uneori.

La mama acasă mănânci…

De toate!

Bunicile tale spun despre tine că…

Sunt mândre de mine!

Ești fericită când…

Iubesc. Tot timpul iubesc. Deci sunt tot timpul fericită.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr18/11.05.2017
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Kanal D

Comments

comments

Lasă un răspuns