Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Diana Dumitrescu: Noi, artiștii, trebuie să transmitem emoție

Diana Dumitrescu: Noi, artiștii, trebuie să transmitem emoție

Frumoasa actriță, cunoscută mai mult pentru rolurile din serialele TV, Diana Dumitrescu este acum una dintre gazdele concursului Eurovision România 2018. Îndrăgostită de muzică, a primit acest rol cu mare bucurie. Este o provocare și o onoare pentru ea, iar pentru telespectatori o încântare. La cei 34 de ani, artista arată superb. Actriță și model, Diana este prezentă mult timp în lumina reflectoarelor și asta impune o îngrijire aparte. Comunicativă și deschisă, a fost de acord să ne împărtășească din secretele ei.

Care este lecția de viață pe care ai învățat-o de la părinți?

Să traiesc cum îmi place și cum cred eu că e bine pentru mine. Să fac ceea ce mă face fericită. Să nu fac compromisuri pe care să le regret mai târziu.

Cum este pentru tine experiența Eurovision?

Este o experiență foarte interesantă și altfel. Conceptul în sine este foarte diferit, să mergi din oraș în oraș și să ai și spectatori. Să fii în direct este greu, dar în același timp plăcut, este o altfel de experiență, pe care mă bucur că o trăiesc.

Ti-ar fi plăcut să urci pe scena într-o astfel de poziție, de concurent la acest concurs?

Nu. Nu sunt genul competitiv. Nu îmi place să intru în ceva la care nu mă pricep. 

Care este marea calitatea a unui actor, din punctul tău de vedere?

Cred că o persoană care reușește să transmită emoție, trăiri spectatorului sau telespectatorului este actor cu adevărat. Pentru că noi, ca artiști, asta trebuie să transmitem, emoție. 

Ce nu lipsește din ritualul tău de frumusețe?

Nu lipsesc multe lucruri. Am grijă să am cu mine cremele de față și ochi, pentru zi și noapte. Nu există să plec undeva și să nu le am cu mine. Și tot nelipsite sunt și demachiantul și aparatul de curățare Foreo, care este perfect pentru a șterge cele mai mici urme de machiaj. Sunt foarte încântată de ele. Mai ales că acum am și mai mare nevoie. Machiajul de televiziune este mult mai încărcat și automat depui mai mult efort pentru a-l îndepărta. Nu-mi lipsește peria de păr, folosesc o perie specială pentru extensii, de care trebuie să am grijă ca să arate foarte bine. Prin urmare, este mereu în bagajul meu. Nici crema de corp. Și neapărat o sticlă cu apă. Cred că hidratarea este importantă pentru un ten sănătos. 

Îți place să fii în trend?

Trendul, indiferent că vorbim de make-up, hairstyle sau fashion, trebuie să îl adaptezi fizionomiei tale, formei corpului și, cel mai important, personalității tale. Am învățat că hidratarea este unul din lucrurile esențiale în menținerea sănătății pielii și prevenirea îmbătrânirii premature a tenului. Mă refer aici la hidratarea cu creme, dar și cu apă. 

Ce faci când vrei să te relaxezi?

Îmi pregătesc următorul cadru „clișeu“ în baie: spumă, lumânări parfumate, muzică clasică (pian sau violoncel), o carte bună și un pahar cu șampanie. E perfect!

Duminică, 11 februarie, se desfășoară al patrulea show al Selecției Naționale Eurovision în Salina Turda. Spectacolul va fi transmis live de TVR 1, TVR International, TVR HD, TVR Moldova și online pe TVR+ începând cu ora 21.00. Toate info despre semifinala aici!

Citește și:

Text: Luminița Tăbăran

Foto: PR (TVR)

Comments

comments

Lasă un răspuns