Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Dima Trofim: Și muzică, și dans, și actorie!

Dima Trofim: Și muzică, și dans, și actorie!

Celebritatea este greu de atins, dar Dima, modest, talentat, tenace, își urmează visul. Are talent, muncește și visează. E foarte tânăr, așa că viitorul îi surâde.

Dima Trofim este concurent în această ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!“ de la Antena 1. Originar din Chișinău, a venit la București și, după ce a luat castingul, a jucat în producția „Pariu cu viața“ și a făcut parte din trupa Lala Band.

Dima, câte visuri de artist mai ai de împlinit?

De mic mi-am dorit să devin un artist complet, să știu să cânt, să fiu actor, să dansez. Am învățat aceste lucruri mult timp, dar știu sigur că mai am multe de învățat. Întotdeauna există loc de mai bine, însă, cu siguranță, știu că merg spre realizarea visului meu cu pași mărunți, dar încrezători.

Îți place Dima Bilan?

Da, îmi place Dima Bilan, îl apreciez mult și îi ascult piesele de când eram mic. Este un exemplu pentru mine, mai ales că îi cunosc toată biografia, tot parcursul profesional.

Muzică, dans sau actorie?

Și muzică, și dans, și actorie. Asta înseamnă să fii artist.

Cum se împacă actoria cu bucătăria?

Întotdeauna am știut că vreau să fac muzică, actorie, dans, tot ce este legat de artă, de scenă. Însă nu m-am limitat la asta și mi-am deschis și un restaurant. Îmi place și acest lucru, îmi place să gătesc în timpul liber. Cu siguranță, nu este ușor, dar, dacă îți găsești echipa perfectă, poți combina aceste lucruri.

Dacă îți place să gătești, dă-ne o rețetă pe care o știi de la mama ta!

Îmi plac mult plăcintele cu brânză și verdeață. Chiar acum câteva zile am pregătit plăcinte, în cadrul unei emisiuni la Happy Channel. Au ieșit fantastice. Rețeta de plăcinte de la mama mea conține făină, apă și sare pentru cocă și brânză sărată, două ouă, chefir, ceapă verde și mărar pentru umplutură.

Ai reușit să îți faci un bagaj de cultură culinară sau gătești ca acasă?

Îmi place să gătesc ca acasă, bucate tradiționale moldovenești, mai ales pentru prietenii mei. Însă uneori experimentez, încerc să gătesc și lucruri destul de complicate.

Cum arată o zi plină pentru tine?

Dimineața mă trezesc devreme și merg neapărat la sală. Apoi, merg la mine la restaurant. Sunt artist și, dacă în acea zi am parte de filmări sau înregistrări, este perfect. Nu-mi place să stau fără să fac nimic și nu-mi place să pierd timpul. Cu cât mai încărcată este ziua, cu atât mai bine mă simt.

Dar vacanțele?

Vacanțele sunt și ele bine-venite. Îmi place să plec undeva la mare ori la munte sau pur și simplu să vizitez diferite orașe. Îmi place mult să călătoresc.

Cum erai tu în vremea liceului? Ce preocupări, ce iubiri, ce aspirații aveai?

știți că îmi plăcea să merg la liceu, dar aș minți dacă aș spune că nam chiulit de la ore niciodată. Mergeam cu drag la liceu pentru că am avut niște colegi foarte buni, care mi-au rămas prieteni chiar și mulți ani după ce am terminat liceul. Când mai am timp, merg să-mi văd și profesorii dragi. Ultima dată am fost acum doi ani. Nu merg prea des, însă întotdeauna o fac cu drag.

Ți-ai creat un stil propriu în muzică?

Nu mi-am creat neapărat un stil propriu. Așa cum mă vede lumea, așa sunt în viața de zi cu zi, dar și pe scenă.

Ți-au fost de ajutor școala și educația?

În primul rând, le mulțumesc părinților, familiei mele pentru educația pe care mi-au dat-o. Bineînțeles că mi-au fost de ajutor și școlile pe care le-am absolvit: liceul și școala de muzică.

Ce faci când ai timp liber?

Îmi place să-mi petrec timpul liber activ, să ies cu prietenii la film, în parc, la shopping. Numai să nu stau în casă.

Cum arată la tine acasă o întâlnire cu prietenii?

Ies des cu prietenii. Iar când stăm în casă, când vin ei în vizită la mine, plecăm în cel mai scurt timp pentru că ne plictisim în casă.

Ești pasionat de vestimentație? Cum îți alegi hainele?

Sunt pasionat de vestimentație, dar mai ales de încălțări. Îmi găsesc greu hainele, însă știu că, dacă îmi place un lucru, e greu să mă convingi să nu cumpăr, indiferent cât ar costa.

Ai declarat undeva că nu-ți place să fii refuzat de o fată. Ce faci pentru asta?

Nu este adevărat, cred că a fost interpretat greșit ceea ce am spus. E adevărat că nimănui nu-i place să fie refuzat. Așadar, nici eu nu sunt o excepție.

Îți cauți jumătatea sau doar o fată care sa aibă dimensiunile fantastice 90/60/90 și 1,80 înălțime?

Îmi plac fetele frumoase, dar și mai mult cele deștepte.

Și, de fapt, cum vezi tu un cuplu care să meargă și să reziste în timp?

Important este să iubești și să fii iubit, să existe înțelegere și armonie.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr38/22.09.2016
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Antena 1

Comments

comments

Lasă un răspuns