Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Ilinca Obădescu: Crede în visul tău și ți se va împlini

Ilinca Obădescu: Crede în visul tău și ți se va împlini

Ilinca Obădescu prezintă știrile de weekend de la Kanal D începând cu ora 12. Așadar, ea este doamna care ne răspunde punctual la întrebarea „Ce faci în weekend?“

Dincolo de sticlă are pasiuni de om obișnuit, îi plac călătoriile, trăiește, mănâncă și iubește, ca să parafrazăm o carte celebră. Evoluția ei în televiziune se datorează caracterului ei puternic și determinării. A reușit să facă un vis realitate. Muncește, se perfecționează, se preocupă. Și se maturizează.

Televiziunea te-a transformat într-un personaj? 

Am învățat încă din primele zile ale școlii de televiziune pe care am urmat-o că televiziunea te schimbă. Într-adevăr, și eu m-am schimbat foarte mult, m-am maturizat. Dar niciodată nu mă voi transforma într-un personaj. Încerc să rămân același om și la muncă, și atunci când mă duc la piață sau alerg prin parc. 

Cum găsești un mod de a te reinventa? 

Îmi hrănesc sufletul din lucruri mărunte…  un zâmbet sau o îmbrățișare din suflet, o priveliște care îmi taie răsuflarea. În ceea ce privește imaginația, mă uit la foarte multe filme și citesc cărți. În unele seri, singurul lucru pe care vreau să-l fac este să-mi dau o întâlnire cu un român bun.  

Cauți armonia în anumite lucruri din când în când? 

Când eram mică, înainte de examene, îmi plăcea să merg în biblioteca școlii să stau printre cărți. Rafturile mari și ponosite cu cărți îmi aduceau liniștea… în plus, n-am să pot uita niciodată mirosul acela de file învechite. Acum, îmi găsesc armonia prin sport și printr-o disciplină a vieții mele. Lucrez să-mi găsesc armonia interioară.  

Câtă atenție dai îngrijirii faciale și corporale? 

Nu sunt înnebunită după tratamente faciale și corporale. De cele mai multe ori, apelez la tratamente naturiste. Folosesc scrubul din zaț cu miere și, pentru hidratare, mult unt de cocos. 

Ești interesată de ceea ce se cheamă fashion? 

Sunt fashionistă, dar nu o fashion victim.

Ți-ai creat  în timp un stil vestimentar? Care e acela? 

Nu-mi place să-mi etichetez stilul vestimentar. Hainele pe care le port mă definesc și se potrivesc cu activitatea pe care o am în ziua sau momentul acela. În dulapul meu, veți găsi multe stiluri vestimentare. 

Cum îți alegi hainele și ce nu lipsește din garderoba ta oriunde ai pleca? 

Un singur geamantan ajunge. Nu îmi lipsesc niciodată adidașii și o rochie de seară.  

Ce îți trebuie ca să te îmbraci bine în orice moment al zilei? 

Ca să te îmbraci bine, trebuie să combini bunul-simț, estetica frumosului și, bineînțeles, simțul penibilului.  

Te atașezi de haine, de pantofi? 

Mă atașez de anumite ținute doar dacă au fost purtate în anumite situații… Păstrez și acum primul sacou, pe care mi l-am cumpărat pentru primul meu job, rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire sau cămașa în care eram îmbrăcată la primul jurnal. Nu cred că o să fiu în stare să le arunc. 

Îți alegi vestimentația după brand? Cauți mult și cu atenție prin malluri? 

Sunt mai mult adepta shoppingului online, mallul mă obosește. Pun accent pe brand la pantofi și genți; în rest, cred că într-un magazin de mass-market găsești tot ce-ți trebuie. 

Vara porți rochii și pălării?

Vara port rochii vaporoase uni, accesorizate de cele mai multe ori cu ochelari de soare. Rar port pălării. 

Bijuteriile și accesoriile ți se par interesante? 

Bijuteriile trebuie să aibă valoare sentimentală. Acesta este singurul lucrul pe care îl caut. 

Cum ești cu tine însăți dimineața? 

Dimineața este cel mai frumos moment din zi pentru mine. Îmi place să mă răsfăț, să-mi beau cafeaua, să am un ziar lângă mine și să-mi pun în ordine agenda zilei. 

Dar după o noapte de petrecere? 

Dacă pierd o noapte, nu sunt bună de nimic a doua zi. Oare așa este viața după 30 de ani? Îmi trebuie opt ore de somn în fiecare noapte. 

Cauți ineditul?  

Ineditul. Pe cărările bătătorite, știi deja unde vei ajunge. 

Cum îți place cafeaua? Dar ceaiul? 

Iubesc cafeaua simplă, aromată. Ceai nu beau, chiar am o vorbă: de ce să beau ceai, sunt bolnavă? Când eram mică, mama îmi dădea ceai când eram răcită. 

Ești o persoană dinamică? Ce sport faci? 

Merg la alergat prin parc câte 30-40 de minute de câteva ori pe săptămâna și fac foarte mult sport prin casă… întotdeauna găsesc ceva de făcut: dau cu aspiratorul zilnic, pentru că sunt alergică la praf. 

Crezi în dragoste la prima vedere? 

 Îmi trebuie timp, cuvinte și fapte. 

De ce ți-e cel mai tare teamă? 

Îmi este teamă până la lacrimi când mă gândesc că ai mei părinți nu sunt nemuritori. 

Te simți bine aici, în România? 

Cred foarte mult în România. Este o țară frumoasă, plină de oameni minunați. Nu aș putea să locuiesc departe de părinții mei și de cartierul în care am crescut. 

Ai un motto preferat? 

Crede în visul tău și ți se va împlini! 

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr19/18.05.2017
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Kanal D

Comments

comments

Lasă un răspuns