Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Cocktail din flori de vară târzie

Cocktail din flori de vară târzie

 

Soarele încă ne răsfaţă cu razele lui. Pentru că este greu să ne despărţim de vară, hai s-o aducem la un loc cu toamna realizând cele mai frumoase şi neaşteptate aranjamente din flori de vară târzie şi fructe de toamnă!

Amurg violet

Aşază într-o fructieră un burete special pentru flori, înfige în el fire de callistephus (ochiul-boului) şi rămurele de măceş, apoi aşază ici-colo câteva castane şi fire de iarbă culese în plimbările tale.

Eleganţă şi stil

Dacă ai prin casă o carafă metalică, acum e momentul să aşezi în ea câteva fire de dalie purpurie, crenguţe cu fructe de pădure, măceşe şi flori delicate de mărar.

Explozie solară

Un vas de lut cu fire de rudbeckia ce aminteşte de soarele verii arzătoare, floarea-miresei şi un amestec de dovlecei ornamentali va înveseli orice masă sau loc din casă, iar toamna va fi mai frumoasă!

Curcubeu pofticios

Mere pădureţe galben-aurii, frunze arămii şi fructe de fag, mure coapte şi zemoase, totul într-un aranjament fabulos, pus într-o supieră uitată de vreme. Nu e o filosofie să-l concepi – bucură-te de acest timp petrecut într-un mod atât de plăcut şi reconfortant!

Dor de vară

Ai un vas de teracotă uitat într-un colţ al balconului? Pune în el un burete şi dă frâu liber imaginaţiei! Ai nevoie de câteva fire de ochiul-boului divers colorate, asparagus, mure mari şi şi măceşe rumene, campioanele vitaminelor.

Focul pasiunii

Multe dintre noi îi adoră lângă un fel de mâncare, mai ales că un pic de iuţeală accelerează arderea caloriilor. Ardeii cu forme rotunjite sau ascuţite, divers coloraţi, sunt uşor de întreţinut – trebuie doar să le asiguri căldură moderată, umiditate şi să-i ciupeşti în mod regulat pentru a favoriza dezvoltarea lăstarilor.

Miros de toamnă

În numai câteva minute, poţi înfrumuseţa un colţ din casă cu un aranjament realizat numai din mere ionatane sau golden înfipte în beţe de frigăruie şi mere pădureţe ori decorative, precum şi fire lungi de iarbă uscată. Ca acest aranjament de toamnă să fie mai parfumat, înfige din loc în loc beţe de scorţişoară.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns