Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Lacul de unghii: mat, lucios sau strălucitor?

Lacul de unghii: mat, lucios sau strălucitor?

Eleganță, confort și originalitate sunt cuvintele de ordine în această vară în privința lacurilor de unghii.

Poți aduce puțină culoare, o mică picanterie unghiilor în culori delicate ori culori strălucitoare, explozive pentru că originalitatea este la mare preț în această vară! Manichiura franțuzească se mai poartă, dar a căzut de pe podiumul tendințelor, însă ai de unde alege indiferent de stilul pe care-l ai. Noi îți propunem să încerci măcar o mică… ghidușie!

Nuanțe nude

Se poartă culorile pale, pastel și, în mod special, bejul. Gri, roz, bleu sau vernil sunt alte variante cuminți și totuși jucăușe care te scot din anonimat. Unghiile diferit colorate rămân în trend, dar există o noutate: se poartă unghiile în mai multe nuanțe ale aceleiași culori, iar degradeul este dat de fiecare unghie.

Culori mate

Este o altă tendință care face valuri în această vară. Nuanțele prăfuite se încadrează într-un stil delicat și elegant. Ba poți chiar să combini texturile: întreaga unghie e mată, iar vârful – lăcuit. Dacă nu ai lacuri mate, le poți transforma pe cele din dotare, și anume topul care le mătuiește dintr-o singură aplicare.

Sclipici de zi și seară

Lacurile de unghii care conțin particule sclipicioase se poartă oricând și cu orice ocazie, dar pentru zi ți le recomandăm pe cele discrete, cu particule mai mici, iar pentru seară – pe cele cu paiete mari. Poți aplica aceste glittere doar pe vârful unghiei, peste o culoare închisă sau deschisă, asortată sau, dimpotrivă, în contrast. Totul este permis și creativitatea e încurajată!

Texturi metalice

Se poartă argintiul și auriul, dar și lavanda, griul sau kakiul cu finiș metalic. Aceste culori șoc se potrivesc foarte bine la pielea bronzată.

Culori mii și mii!

De la alb la negru, toate culorile sunt la modă, așa că alege-o pe cea care-ți place și se potrivește culorii tale de piele. Dacă vrei să dai unghiilor un pic de șarm, poți să le accesorizezi cu autocolante ori să pictezi un mic desen cu ajutorul unui șablon. Simplu și rapid!

                

Citește și:

Ce spun unghiile despre sănătatea ta

De ce ai unghiile fragile

20 de trucuri de frumusete care functioneaza

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.16/23.04.2015

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns