Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Rozul e la modă în machiaj și nu numai

Rozul e la modă în machiaj și nu numai

Cuarțul roz este una dintre culorile anului, iar toate nuanțele lui sunt în trend în machiaj, de la păr până în vârful unghiilor.

Este o culoare tinerească, plină de prospețime, pe care o poți folosi fără restricții în acest sezon. În nuanțe mate sau strălucitoare și luminoase, rozul înseamnă joacă pentru machiajul ochilor, culoare tonică pentru unghii, sănătate în obraji, senzualitate pe buze și unduiri sofisticate în păr. Rozul este versatil și plin de șarm!

Șuvițe fine

Da, rozul este una dintre culorile surpriză pentru păr! Dar nu ciclamenul sau vreo nuanță puternică, ci rozul pal, prăfuit, cu tonuri de gri și violet, aplicat doar ca accent pe vârfuri, ca un joc de lumini colorate, ce dă o notă sofistică părului blond sau șaten-deschis.

Prospețime în priviri

Pentru ochi, rozul-deschis poate fi un machiaj natural, extrem de ușor de realizat, dar și o pată de culoare, în tonuri puternice. Orice nuanță ai alege, ochii albaștri vor fi cei mai avantajați, dar și celelalte culori de ochi vor căpăta prospețime. Dacă optezi pentru o nuanță puternică, trasează un contur cu tuș negru pe pleoapa superioară. Astfel, culoarea capătă formă, iar pata fără noimă se metamorfozează într-un machiaj interesant.

Bujori în obrăjori

Rozul trandafiriu pe pomeți aduce o notă de tinerețe și prospețime. Desigur, culoarea va fi diafană și perfect estompată. Dacă alegi roz pentru machiajul ochilor, este recomandat să asortezi fardul de obraz cu cel al ochilor. Se potrivește perfect tenurilor cu tonuri reci. Dacă nu ai un astfel de fard de obraz, îl poți folosi pe cel pentru ochi dacă nu este într-o nuanță mult prea deschisă.

Unghii jucăușe

De la rozul neon la cea mai deschisă nuanță posibilă, lacul este picătura de feminitate pe care o poți aduce unghiilor. Poți aplica mai multe nuanțe combinate în forme geometrice, picturi cu flori sau picouri ori un roz acoperit de o tușă fină de sclipici de sub care să transpară totuși culoarea de bază. Se potrivește perfect atât unghiilor de la mâini, cât și de la picioare.

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.10/10.03.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns