Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Se poartă ciocolata

Se poartă ciocolata

Acest dulce minunat aduce beneficii frumuseții, iar culoarea lui apetisantă intră în perfectă armonie cu chipul și este mereu o bună alegere.

Terapia cu ciocolată este plăcută și extrem de eficientă pentru curățarea profundă a tenului, hrănirea pielii și reducerea ridurilor. Ciocolata crește fluxul de sânge și ajută pielea să radieze când ne bucurăm de gustul ei senzațional, dar și când o aplicăm pe piele. Măștile speciale din ciocolată au un dublu beneficiu: frumusețea chipului și starea de bine.

Dulce pentru păr

Ciocolata caldă aduce părului multe B-uri, dar și grăsimea untului de cacao, redându-i aspectul mătăsos. Vopselele în nuanțe de ciocolată – de la ciocolată cu lapte la cele mai deschise, precum cafe-latte – dau căldură chipului. Aceste culori delicioase fac parte și din tendințele anului. Nici nuanțele de ciocolată neagră nu sunt de neglijat dacă ai pielea deschisă la culoare, fiindcă îți conturează foarte bine trăsăturile, punând ochii în valoare. Iar dacă ridurile s-au instalat deja pe chipul tău, e bine să le eviți și să alegi culorile ce amintesc de ciocolata cu lapte.

Aromă divină

Se spune despre ciocolată că este băutura zeilor. Aroma inconfundabilă ne aduce o stare de bine, chiar și fără s-o consumăm, doar amușinând-o! Studiile au arătat că aroma ciocolatei influențează starea de spirit, ridică moralul și ajută mintea să funcționeze mai eficient. Dacă tot are așa de multe beneficii, bucură-te de ea fără să te îngrași nici măcar un gram. Folosește un gel de duș tonic pentru piele și minte!

Bronz diafan

Mult râvnita nuanță arămie a pieii poate fi ușor obținută fără să stai la soare. Noile pudre și loțiuni bronzante vor aduce rapid culoare pielii, în condiții de maximă siguranță și sănătate.

Unghii și buze delicioase

Nuanțele de ciocolată ale lacurilor de unghii vor rima senzațional cu pielea, fie ea bronzată sau nu. Trebuie doar să alegi o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât pielea, pentru a completa cromatica, un ton sur ton. Rujul, glossul și balsamul în nuanțele ciocolatei aduc un șarm deosebit buzelor, dar sunt și culori care se asortează ușor oricărei ținute și tuturor tipurilor de machiaj. Fardurile pentru pleoape în aceste nuanțe vor pune în valoare orice culoare de ochi, trecând aproape neobservate și subliniind doar frumusețea naturală. Evită-le pe cele mai roșcate dacă ai ochii obosiți!

Citește și:

Priviri divine

Ce machiaj preferă bărbații

Se poarta machiajul in roz cuart si serenity

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.15/16.04.2015

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns