Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ten plin de prospețime dimineața

Ten plin de prospețime dimineața

Indiferent dacă vrei să impresionezi pe cineva dimineaţa sau să-ţi începi ziua cu o altă stare de spirit, poţi arăta superb la trezire.

Aspectul proaspăt se obține şi se menţine greu. Opt ore de somn sunt un tratament bun de înfrumuseţare, dar nu în fiecare noapte poţi dormi atât. E bine să te asiguri că vei arăta superb dimineaţa indiferent de timpul petrecut în lumea viselor. Pentru asta există câteva trucuri.

Bea un pahar cu apă înainte să te bagi în pat!

Pielea ta are nevoie de apă pentru a fi sănătoasă şi strălucitoare. Apa trebuie să fie ultimul tratament de frumuseţe dintr-o zi. Pune un pahar cu apă pe noptieră şi bea-l cu înghiţituri mici, imaginându-şi că este un elixir! Surprinzător, dar, mai bine hidratată, vei dormi mai uşor şi mai profund.

Curăţă bine faţa înainte de culcare!

Demachierea este importantă pentru a îndepărta machiajul şi toate particulele poluante strânse peste zi pe faţă, însă după acest pas trebuie să speli tenul cu apă. Acest gest curăţă porii şi pregătește pielea de o regenerare mai bună, lăsând oxigenul să pătrundă în interiorul ei în mod natural. Pentru un plus de luminozitate, înainte să clăteşti faţa cu apă, masează tenul, pentru un minut, cu orice fruct ai la îndemână. Vitaminele din pulpa fructului vor aduce luminozitate şi prospeţime.

Aplică o cremă de noapte!

Aceste creme au formule mai bogate în ingrediente active, ajută pielea să se regenereze şi o menţin hidratată toată noaptea, aspect care îi va asigura un aspect neted dimineaţa.

Aplică balsam pe buze!

Buzele pierd şi ele apă pe timpul nopţii, mai ales dacă în cameră este prea frig sau prea cald, iar dimineaţa sunt foarte uscate, cu cojiţe. Pentru a preveni acest lucru, începe îngrijirea lor înainte de a te trezi, adică seara: aplică un strat generos de balsam.

Pune comprese pe ochi!

Se găsesc în comerţ foarte multe astfel de comprese, gata impregnate cu substanţe decongestive, dar poţi să-ţi prepari un ceai de muşeţel sau albăstrele, să înmoi două dischete demachiante şi să le aplici pe ochi după ce te-ai băgat în pat. Zona va fi foarte bine hidratată, calmată, iar pungile/cearcănele nu-ţi vor mai da bătăi de cap.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr29/21.07.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns