Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare

Uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare

 

Cea mai buna solutie de protectie impotriva radiatiilor solare sunt solutiile preparate special cu acest scop. Acestea contin compusi chimici pe baza de zinc, dar si alti ingredienti care au capacitatea de a face un ecran protector la nivelul pielii care potejeaza impotriva radiatei solare.

Exista insa si solutii naturale, in speta uleiuri naturale care au capacitate de protectie solara. Desi nu contin chimicale aceste uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare au factor de protectie mai mic decat cel oferit de produsele de sinteza. Aceste uleiuri naturale trebuie aplicate pe piele cu cel putin o ora inainte de expunerea la soare, trebuie masate pana la completa absorbtie in piele, iar protectia trebuie refacuta la fiecare doua ore sau dupa imbaiere.

Pe langa aceste uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare, enumerate mai jos, pe lista se mai afla uleiul de masline, uleiul de nuca, uleiul de nuca de cocos, dat pentru toate factorul de protectie este de sub 10.

Iata care sunt cele mai bune uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare.

Ulei din seminte de morcov. Are factor de protectie SPF 40. Este realizat din seminte de morcovi si este uleiul vegetal care are valoarea maximă de SPF. Este bogat in antioxidanti si are proprietati antiseptice foarte bune.

Ulei din seminte de zmeura. Are SPF 30, este un ulei esential bogat in omega 6 omega 3. Uleiul de seminte de zmeura ajuta la prevenirea vergeturilor.

Ulei de germeni de grau. Are SPF 20 si este al treilea cel mai bun din lista cu uleiuri naturale care protejeaza impotriva radiatiei solare. Este bogat in vitamina E si antioxidanti naturali care repara pielea.

Ulei de avocado. Are SPF 15 si un procent foarte ridicat de grasimi saturate. Aceste grasimi formează un strat protector pe piele care previne leziunile si protejeaza impotriva radiatiei solare. este recomandat doar pielii inchise la culoare in mod natural.

Afla care sunt principalele reguli de protectie impotriva cancerului de piele.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns