Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2020. Prioritatea momentului, banii!

Horoscop zilnic – 19 noiembrie 2020. Prioritatea momentului, banii!

Horoscop zilnic – 26-28 februarie. Armonie și un weekend foarte agitat

Începând de azi și pentru o bună bucată de timp de acum înainte o să avem o unică prioritate – banii și mai ales modul în care sunt gestionate veniturile. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, unele chiar importante, iar perioada care urmează este una în care munca va avea o altă valoare și alte forme de răsplată. Nu te aștepta la beneficii și nici la bonusuri.

Berbec – Te gândești la schimbarea locului de muncă și forțele magice ale Universului sunt dispuse să te ajute. Planetele care-ți guvernează munca și banii te îndeamnă să te gândești bine înainte de a lua decizii. Ia în calcul și renunțarea, resemnarea și gestionarea prudentă a veniturilor.

Taur – Dacă dorești echilibru, fii cumpătată. În prezent, viața profesională se opune vieții tale de acasă și trebuie să găsești o cale de mijloc. Schimbarea ritmului va salva viața profesională. Transformă o cameră în birou, de exemplu, și lucrează pentru a beneficia de venituri suplimentare. Ai norocul că este posibil!

Gemeni –  Dacă îți dorești o schimbare trebuie să faci ceea ce este necesar pentru a multa lucrurile și evoluția lor într-o altă direcție. Nu se schimbă nimic de la sine. Nu face nimic înainte de a avea o imagine de ansamblu. Abilitățile de comunicare te ajută.

Citește și: Tarotul, cărțile care spun viitorul. Hai să-ți ghicesc!

Rac – Viața ta la serviciu este foarte activă zilele acestea și mai ales azi. Iar asta îți va putea aduce unele avantaje pe termen lung. Ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți face culoare către un loc de top, dar depinde numai de tine cum vei face asta. Liberul arbitru funționează și te lasă să decizi singură.

Leu – Este momentul să-ți reconsideri tiparele de cheltuieli pe măsură ce facturile se adună. Dacă ești surprinsă de cât ai cheltuit, nu da vina pe planete. Ajutorul îl vei găsi în raționalizearea cheltuielilor și în mai mult efort la muncă, care ți-ar putea aduce bani în plus. Folosește-ți abilitățile!

Fecioară – Nu ar strica să treci finanțele pe avarie pentru a te asigura că te descurci cu rambursarea datoriilor. Te simți obligată să-ți folosești abilitățile de comunicare pentru a aduce mai mulți bani.

Balanță –  Ești unul dintre cei mai buni contabili și finanțiști ai zodiacului. În condițiile acestea vei găsi rapid răspunsul la dilemele actuale. Te va susține munca de zi cu zi mult mai mult decât îți poți imagina. Ai făcut o impresie grozavă în ultima vreme, așa că ai putea cere un spor la salariu. Totuși nu exagera.

Scorpion – Este o săptămână ciudată. Unele planete vor să te gândești cum să-ți faci casa mai confortabilă, în timp ce altele vor să-ți petreci mai mult timp dezvoltându-ți cariera. Nu este exclus ca toate acestea să producă haos pe termen scurt în viața ta socială. Secretul reușitei este abordarea realității, oricum ar fi ea, cu zâmbet pe buze.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Ești tentată să-ți extinzi eforturile de a face bani. Este nevoie de o instruire suplimentară, astfel încât să poți face față la cerințele noi. Deoarece munca ta de zi cu zi nu lasă loc la pauze, trebuie să-ți gestionezi foarte bine bugetul de timp pentru a le putea face pe toate.

Capricorn – Ai ocazia să-ți sporești câștigurile în această săptămână, dacă ești atentă. Oricum ai mare nevoie de bani și trebuie să gasești o cale să-i faci. Ai multe șanse prin care poți aduce un capital mai mare în familie, dar trebuie să iei în calcul și datoriile. În loc să te pierzi în amănunte, concentrează-te pe ceea ce faci.

Vărsător – Planetele îți oferă un impuls de energie pentru a face totul la timp și cu bani în plus la buget. Ambiția ta este la un nivel maxim și este posibil să  reușești performanțe demne de laudă. Dar, răbdarea nu este opțională – este necesară.

Pești – Este momentul perfect să începi să cauți un loc de muncă mai bun. Ai tendința de a renunța prea ușor. Fii mai activă și luptă-te mai mult pentru beneficiile tale, pe care le meriți. Dacă abilitățile tale se duc către alt domeniu decât cel actual nu ezita să încerci ceva nou.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns