Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 28-29 noiembrie 2020. Revenim la realitate obligați

Horoscop pentru weekend – 28-29 noiembrie 2020. Revenim la realitate obligați

Horoscop pentru weekend – 28-29 noiembrie 2020. Sâmbătă, Neptun intră în semnul Peștilor și pune punct perioadei celor aproape cinci luni în care ne-a dat, o parte din viață peste cap, în perioada de retrogradare. Lucrurile se vor clarifica, se limpezesc, se așază, iar toată lumea va putea respira oarecum liniștită. Dacă până acum fantezia s-a confundat, aproape fără să vrem cu realitatea (oricum cețoasă), și ne făcea să credem că TOATE visele se pot transforma în realitate, de azi rațiunea va domina. Tocmai pentru că o să fim perfect ancorați în realitate, lucrurile vor fi mai bune, mai pragmatice și mai reale. Prudența trebuie păstrată.

Berbec – Sâmbătă vei petrece mult timp de calitate, tu cu tine. O astfel de oportunitate nu trebuie ratată. Fă ce-ți place și bucură-te că-ți poți pune gândurile în bună ordine. Neptun va intra în sectorul sentimentelor. Acum este momentul să faci un pas înapoi și să te concentrezi doar asupra nevoilor tale emoționale.

Taur – Nu, nu este un vis. Pur și simplu reprezinți o veritabilă atracție magnetică pentru toți cei din jurul tău. Neptun în Pești, activează tot ceea ce ține de relații, legături, amiciții și prietenii de-o viață. Vrei, nu vrei, vei sta alături de toți cei care te vor. Duminică vei putea face în fine doar ce-ți place.

Gemeni – Asigură-te că vei dormi exact atât cât ai nevoie. Fă mișcare. Neptun avansează în sectorul de care depinde cariera ta și lucrurile se vor agita, dar de luni încolo, așa că este util să fii pregătită, din toate punctele de vedere. Este momentul oportun pentru a-ți căuta un loc de muncă care să te mulțumească cu adevărat.

Rac – Neptun intră de azi în casa educației pentru tine, așa că ai oportunități pe care nu trebuie să le ratezi. Te vei putea perfecționa, vei progresa, iar  asta nu are cum să nu se vadă. Este un moment bun pentru a începe să-ți analizezi visele și planurile de viitor. Nu ai mai făcut de ceva vreme asta și ai nevoie să faci o strategie pentru perioada următoare. 

Leu – Ești aptă să-ți duci la bun final toate planurile pe care le-ai făcut pentru acest final de săptămână. Tot ceea ce nu era valabil a fost anulat, ești imaginea vie a pragmatismului și stabilității. Ești categorică, disciplinată, practică și ai exact rezultatele pe care le aștepți. 

Citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Ce ne aduce anul Bivolului de Metal

Fecioară – Tot ceea ce ține de parteneriate este avantajat în acest weekend. Pe de altă parte ești extrem de curioasă și vrei să știi toate detaliile legate de partenerul tău, detalii pe care le-ai ignorat foarte mult timp, probabil fiind sub influența lui Neptun, care nu te-a lăsat să vezi realitatea. Este posibil să ai și unele surprize mai puțin plăcute. Fii înțelegătoare. 

Balanță – Ești ca un mecanism perfect uns. Totul funționează după cele mai precise reguli, la momentul optim. Știi exact ce vrei, le faci program celor din jur și totul merge exact așa cum îți dorești. La finalul acestui weekend toate vor fi la locul lor și strategia pentru o bună bucată de timp, de acum înainte, va fi stabilită, zi cu zi.

Scorpion – Ai planuri, proiecte și vrei neapărat să le duci la îndeplinire. Ai putea fi interesată (sau provocată) de o nouă relație. Este un moment potrivit pentru a explora profunzimile emoționale și spirituale pe care nu ai vrut să le aduci la suprafață până acum. Nu pierde din vedere realitatea și desprinde-te din visurile irealizabile cu care te-ai alimentat până acum. 

Săgetător – Dormi în acest weekend. Ai nevoie de odihnă. Pot să apară ceva probleme familiale, și este în mod cert nevoie ca familia ta să fie pusă în mișcare de intervenția și de planul tău de organizare. Analizează cu atenție, înainte de a lua decizii, astfel încât toți cei din casă să fie fericiți.

Capricorn – Se deschid canale de comunicare noi, care au fost blocate de ceva vreme. Ești inspirată și vei găsi timp pentru cele câteva lucruri care te bucură în mod special, care îți fac bine și te alimentează cu energie, așa cum numai un Capricorn poate fi energizat și entuziasmat de muncă. Nu contează că este weekend, atâta vreme cât ai chef de lucru.

Vărsător – O să fii foarte sensibilă în acest final de săptămână, pentru că Neptun se află în casa sufletului. Pui preț pe ceea ce simți și vrei ca toată lumea să afle. Este important să-ți aperi sentimentele față de oricine ar putea încerca să le minimalizeze.

Pești – Neptun întră în semnul tău zodiacal și după un lung retrograd, îți oferă un plus de energie, imaginație și abilitate artistică. Este un moment minunat pentru a intra în contact cu latura creativă, indiferent despre ce este vorba. Ai grijă să nu te pierzi în visare.

Citeste si: 2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

Text: Otilia Ignat

Comments

comments

Lasă un răspuns