Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 6-7 februarie 2021. Lecții de viață

Horoscop pentru weekend – 6-7 februarie 2021. Lecții de viață

Horoscop pentru weekend – 6-7 februarie 2021. Lecții de viață

Horoscop pentru weekend – 6-7 februarie. Începând din acest final de săptămână, o să primim valoroase lecții de viață care ne vor ajuta să facem față și provocărilor, și obligațiilor pe care le avem sau pe care ni le asumăm. Este posibil să începem o perioadă în care să dăm socoteală pentru greșeli, pentru faptele bune sau rele pe care le-am făcut și în care ne vom strădui să reparăm unele din efectele negative pe care le-am produs pentru noi sau pentru cei din jur.

Berbec – Deși este weekend, ai foarte multe lucruri de pus la punct, unele în casă, altele legate de serviciu. Partea bună este că ești în formă maximă și că le faci pe toate cu drag și cu rezultate bune. La final, duminică seara, este posibil să fii obosită, dar și foarte mulțumită de cum ai folosit timpul acestor două zile.

Taur – Încearcă să nu te implici prea mult în deciziile luate de cei din jurul tău. Există forțe puternice independente de voința ta, care decid cum trebuie să meargă lucrurile și nu prea te vei putea opune. Bazează-te pe instinctele tale, mai degrabă decât să te bazezi pe strategiile celor din jur, dar păstrează asta doar pentru tine.

Gemeni – Este posibil să te emoționeze foarte tare o situație ce are legătură cu o anumită problemă, pe care ai lăsat-o deoparte. Din fericire, rațiunea va învinge. Pe de altă parte, este momentul să faci niște socoteli care urmăresc readucerea echilibrului în viața de zi cu zi a ta și a familiei tale.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Rac – Vei simți că stilul de a gândi se va schimba. Nu este totul roz, dar nici pe departe nu sunt toate negre. Ar fi bine să te simți liberă să respingi strategii vechi ce nu au adus rezultate. Acum este un moment grozav pentru a lua în considerare o nouă abordare a realității, care să te pună doar pe tine în prim-plan și care să-ți aducă foloase.

Leu – S-ar putea să te simți copleșită de stilul de comunicare cu cineva din casă. E posibil ca această persoană să pună brusc paie pe foc și să provoace o discuție intensă și supărătoare. Nu te abate de la planurile tale și fă totul în stilul caracteristic. Nu trebuie să depinzi de deciziile altora, ai nevoie de libertate și de putere de decizie.

Fecioară – Nu pleca urechea la informații care nu au valoare sau la informații care nu sunt verificate. Dacă vei face asta, îți vei strica zilele libere și te vei agita inutil. Rezolvarea cea mai bună a momentelor tensionate este să le ignori până se vor aplana de la sine. Fii categorică dacă vrei să pleci de acasă și impune-ți punctul de vedere, chiar și în forță, dacă altfel nu se poate.

Balanță – Este timpul să te orientezi către nevoile tale și să ignori pretențiile absurde ale celor din jurul tău. Este momentul ideal pentru a pleca într-o vacanță, în care să uiți de toate complicațiile pe care le-ai avut de înfruntat până acum. Ai nevoie să-ți încarci bateriile, așa cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

Scorpion – Este important să fii conștientă de efectele faptelor tale. S-ar putea ca cineva să-ți ofere informații false care să te pună pe o pistă incorectă. Fii analitică, pragmatică și bucură-te de zilele libere cu tot ceea ce înseamnă ele: relaxare, tihnă și planuri de viitor.

Săgetător – Este necesar să începi să gândești realist. Fă un efort și ieși din bula aproape absurdă în care ai intrat și preia controlul asupra propriei tale vieți. Ești tentat să lași pe altcineva să gândească pentru tine, ceea ce nu este deloc normal și nici eficient. Această atitudine te va duce pe o cale greșită. Relaxează-te și reevaluează-te!

Capricorn – Ai câteva decizii importante de luat. Aceste decizii vor afecta viața celor din jurul tău. Este momentul în acest weekend să faci un consiliu de familie și să le spui exact cum stau lucrurile. Este timpul să nu-ți mai asumi singură toate responsabilitățile familiei.

Vărsător – Este timpul pentru eliberarea din toate constrângerile pe care le-ai acceptat până acum cu seninătate. Este timpul să te opui deciziilor care îți par absurde și celor care nu-ți convin. Este perioada perfectă în care trebuie să dovedești maturitate și putere de decizie. Pe de altă parte, este vremea pentru relaxare și pentru a face ceea ce îți dorești.

Pești – Ești dispusă la gesturi extreme, unele chiar periculoase, altele fără sens. Poate că este necesară puțină prudență și puțină organizare, astfel încât să faci ce trebuie înainte de a face doar ce vrei, chiar dacă este weekend. Ia lucrurile încet și menține un punct de vedere moderat.

Text: Otilia Ignat/Foto: iStock.com

Comments

comments