Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 13 ianuarie 2021. Moment de răscurce. Noul început de lume

Horoscop zilnic – 13 ianuarie 2021. Moment de răscurce. Noul început de lume

Horoscop zilnic – 13 ianuarie 2021. Moment de răscurce. Noul început de lume

Datele generale ale zilei de 13 ianuarie 2021 – Prima Lună Nouă a anului se produce în zodia Capricornului. Momentul este fantastic și trebuie speculat la maximum, în sensul schimbării în bine. Avem parte de un moment de răscuruce, în care avem ocazia de a alege între bine și rău. Acesta este contextul astral în care puem lăsa în urmă drama lui 2020. Este un moment norocos pentru cei care vor alege calea cea bună. În plus, Neptun, în mers retrograd, alimentează planuri, vise îndrăznețe și strategii de viitor care, acum, par povești fantastice, dar care au șansa să se împlinească.

Berbec – Aștepți o scrisoare, un mesaj, o informație importantă, despre care știi că-ți va determina alegerile în viitor. Ar putea fi de la un prieten sau un iubit, dar poate să fie și de la un colaborator apropiat și important.

Taur – Ești foarte preocupată de bani. Primești niște informații incorecte, despre situația ta financiară, care te irită și te enervează foarte tare. Nu pierde timpul îngrijorându-te. Cel mai bine este să clarifici lucrurile prin verificare. Probabil vei descoperi că ai fost dezinformată.

Gemeni – Nu-ți face griji inutile. Din această stare se naște sentimentul de nesiguranță. Poate că a existat o comunicare prost înțeleasă care a dus la complicații și la neîncredere. Nu lăsa frica sau timiditatea să împiedice îndepliniea proiectelor pe care le ai în lucru.

Rac –  Ai parte de multe emoții, dar unele vin din gesturi trecute care rezonează acum cu eul tău interior. Fii atentă la ceea ce spui, mai ales despre cei care nu sunt prezenți. Ține minte că un comentariu negativ va rezona și se va întoarce la tine cu un plus de dezavantaje. Nu merită!

Leu – S-ar putea să ai nevoie de mai mult timp petrecut cu cei dragi. Pe de altă parte ai nevoie de independență și de puterea de a decide ce vrei să faci. Uneori ar fi util să accepți schimbările pe care le aduce viața. Nu este deloc bine să rămâi înțepenită în regulile vechi. Fii recunoscătoare pentru lucrurile pe care le ai.

Fecioară – Nu există cu adevărat standarde pentru frumusețe și bine. Uneori propria ta opinie este cea mai bună unitate de măsură. Nu face greșeala de a rămâne închistată într-o matriță construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai nevoie de asigurări, nu ai nevoie de confirmări.

Balanță – Problemele pot fi puțin mai grele decât par. Rămâi concentrată pe lucrurile esențiale, ignoră restul și retrage-te într-un loc sigur, alături de oameni care te iubesc și te susțin. Puterea ta de a te adapta va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să facă legea și nu te vor lua în calcul.

Scorpion – Natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Poate că nu chiar toată lumea, dar măcar cei care cumva depind de tine. Nu renunțați la luptă când întâlnești obstacole. Unele sunt puse doar pentru ca tu să ai ocazia să-ți dovedești valoarea.

Săgetător – E posibil să ai parte de evenimente neașteptate. Unele te pot lua prin surprindere, pe altele le aștepți. Nu te bucura, nu te întrista. Sunt lucruri care vin, pentru că trebuie să vină și pentru că trebuie să ieși din amețeala continuă în care trăiești de la începutul anului. Nu te supăra, dar este momentul să faci concret ceea ce gândești!

Capricorn – Ai parte de inspirație artistică și spirituală, deși ar putea să fie confuz modul în care folosești ceea ce primești. Nu forța lucrurile. Scrie ceea ce gândești și revin-o asupra ideilor mai târziu. Cineva apropiat s-ar putea simți rău și are nevoie de tine. Acest lucru ar putea necesita ceva efort, dar nu va rămâne neapreciat.

Vărsător – S-ar putea să ai ceva probleme. O cale bună este să nu-ți pese de cum te văd alții, pentru că nu ești așa. Nu te schimba ca să fii pe placul cuiva, pentru că în cele din urmă, singura ta responsabilitate este doar față de tine. Nu sunt excluse evenimente bizare care să te determine să-ți schimbi modul de acțiune.

Pești – Pe măsură ce accelerezi, vei putea constata că lași în urmă câteva principii și valori fundamentale. Nu-ți stă asta în fire. Lucrurile s-ar putea agita astăzi, și este posibil să apară provocări care să te scoată din minți. Păstrează-te sub control și fii conștientă că poți anula orice porniri, atâta vreme cât faci ce trebuie nu ce simți.

Text: Otilia Ignat/ sursa foto:pexels.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns