Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 24 februarie 2021. Să ne reactivăm dorințele secrete

Horoscop zilnic – 24 februarie 2021. Să ne reactivăm dorințele secrete

horosco 24 februarie 2021p zilnic

Datele genereale ale zilei de 24 februarie – Astrele ne oferă multă energie, cel puțin în prima parte a zilei, dar spre seara o să fim letargigi și inactivi. Este un moment bun pentru a ne reactiva pasiunile, dorințele care încă nu au prins contur, poate chir și fanteziile, indiferent cât de bizare ar fi ele. Este o zi perfectă pentru a-ți arăta dragostea pe acre o simți pentru cei din jurul tău, fie că este sau nu, o dragoste platonică.

Berbec – Nu te mai miră nimic. Haosul general este complet și singurul lucru care mai lipsește sunt extratereștrii. Și totuși, dacă te oprești ai să descoperi că unele complicații se limpezesc, aproape de la sine fără efort din partea ta.

Taur – Descoperi cu mare satisfacție că eforturile nu sunt în zadar, atâta vreme cât sunt făcute calculat și cu ambiție. Primești înapoi ceea ce ai dăruit și înțelegi care este scopul și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine.

Gemeni – Nu poți schimba lumea. Poți schimba însă în bine micul tău unives, astfel încât lucrurile să devină mai plăcute, mai calme și mai suportabile în jurul tău. Să nu te mirie dacă exemplul tău va fi urmat și de alții. Spune ce gândești.

Rac – Ești foarte empatică azi și suferi pentru suferința celor din jurul tău, chiar dacă nu-i cunoști. Exemplul tău este urmat și de alții, ceea ce este extrem de tonic pentru tine. Descoperi că lucrurile sunt mai ușor de gestionat dacă spui ce simți. Împortant este să alegi cu grijă pe cei cărora le faci confidențe.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Leu – Uneori indiferența este utilă și nu este neapărat o dovadă de nepăsare. Concentrază-te pe problemele tale cele mai intime. Acolo este cheia. Ai putea încerca să te lași în voia valurilor și să nu mai dai atenție lucrurilor care nu contează.

Fecioară – Fii corectă cu tine și cu cei din jur, fii atentă la lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează în cea mai mare măsură. Vin momente cu mare încărcătură emoțională, care te vor marca pentru un timp de acum înainte și care ar putea să-ți schimbe viața.

Balanță – Ești foarte emotivă azi și nici nu reușești să-ți controlezi această stare. Trebuie să cauți cauza acestei stări și să o înfrunțicu mult curaj. Fii prudentă cu chetuielile familiei și ai mare grijă cu felul în care sunt gestionați banii pentru planurile comune.

Scorpion – Primești un imbold astral, care te va propulsa timp de mai multe zile. Ești calculată, calmă și foarte orientată către viitor, pe care știi să-l organizezi în așa fel încât să ai doar de câștigat. Este posibilă o pasiune fulgerătoare pentru cineva de departe.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

Săgetător – Recunoașterea greșelilor este cea mai bună cale prin care acestea pot fi iertate și, ulterior, reparate. Ești dezamăgită și ai o profundă undă de regret pentru unele decizii luate cu ceva vreme în urmă. Încearcă să depășești momentul de pesimism care te-a copleșit și să privești cu mai multă încredere înainte. Niciodată nu este chiar atât de greu pe cât pare.

Capricorn – Ai șansa de a merge mai departe la fel de bine, dar depinde doar de capacitatea de concentrare și de ambiția ta dacă vei reuși sau nu! Este foarte important să nu te lași dusă de val, oricât ar părea el de oportun pentru nevoile tale și să faci ceea ce trebuie, înainte de a face ceea ce vrei și ceea ce îți face plăcere.

Vărsător – După o perioadă extrem de aglomerată, noul tău ritm de viață, în care nu ai aproape nimic de făcut te-a debusolat complet. Nu este nici vacanță, nici muncă. Este momentul perfect pentru a face planuri de viitor. Sau pentru a începe o perioadă de recuperare fizică.

Pești – O pauză sau o zi de relaxare pot face minuni și te vor ajuta să rezolvi alte probleme rapid și eficient. Încearcă să-ți pui lucurile în ordine la serviciu, înainte de finalul zilei. Ai nevoie de relaxare ca de aer. A fost o perioadă extrem de densă și este firesc să simți toată această presiune.

Citeste si: Semnele de apă: Rac, Scorpion, Pești. Ce este esențial despre ele

Text: Otilia Ignat/Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns