Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 27 ianuarie 2021. Hipersensibilitate

Horoscop zilnic – 27 ianuarie 2021. Hipersensibilitate

Horoscop zilnic – 27 ianuarie 2021. Hipersensibilitate

Datele generale ale zilei de 27 ianuarie 2021 – Caracteristica zilei este hipersensibilitatea, efect al trigonul Lună-Neptun. Gestionarea emoțiilor este dificilă, da vine la pachet cu o doza importanta de intuiție și creativitate. Pe de alta parte visam cu ochii deschiși, ceea ce ne poate pune in situații bizare. Fiecare dintre noi avem nevoie disperată de afecțiune și atenție!

Nu vă ascundeți și nu vă prefaceți că totul este în regulă, pentru ca stresul și neplăcerile vor fi și mai mari!

Berbec – Este momentul ideal pentru negociere și pentru a trage spuza pe turta ta, pentru că te avantajează intuiția și tăria de caracter. Ai argumente, ai imaginație și, acum, ai și energia de care ai nevoie. Tot ceea ce mai trebuie este să treci efectiv la fapte concrete și să calci, ușor, accelerația.

Taur – Știi că ești conservatoare și plină de tabieturi, iar ziua aceasta poate să fie momentul de cotitură în care analizezi dacă toate aceste cutume de care nu te poți desprinde îți sunt sau nu utile. Este o zi în care poți să încerci o alternativă mai modernă pentru unele din capriciile tale. Venus, extrem de important pentru tine, ar putea să fie cauza.

Gemeni –  Întri într-o perioadă în care romantismul face legea. Ai nevoie de căldura, energia și încrederea care decurg dintr-o relație stabilă, solidă unde să te poți refugia de fiecare dată când te simți copleșită de lumea dezlănțuită. Și toate aceste nevoi ale tale par să se împlinească.

Rac – Dacă este în plan, azi, vreun contract, îl poți semna liniștită. Nici nu mai trebuie să-l citești în amănut, pentru că îți este favorabil și aduce beneficii pe termen lung de acum înainte. Poți lua decizii și poți trece la fapte oricât ar părea ele de ciudate, pentru că finalul o să fie OK!

Leu – Este momentul în care va fi nevoie să dai socoteală pentru toate excesele pe care le-ai făcut de la începutul anului până acum. Pentru Fecioare este un moment de scadență, de tras linie și făcut totalul și, este posibil, ca rezultatul pe care îl primești să nu fie exact pe placul tău. Fii calculată de acum înainte.

Fecioară – Ai nevoie urgentă de capital care să te ajute să-ți ții promisiunile, angajamentele și obligațiile. Va trebui, cumva, să reduci la minimum cheltuielile pentru că facturile sunt mai importante. În plus urăști să fii datoare. Un amic are idei bune pentru tine, dar trebuie să ai răbdare să-l asculți, pentru că este extrem de logoreic și ție îți plac lucrurile simple și clare.

Balanță – Ești foarte activă social, dar ai capacitatea de a păstra o distanță care să-ți protejeze lumea ta personală. Fii precaută cu toată lumea! Ai forța de a-ți exprima foarte bine trăirile și asta face bine și ție și celor din jur care vor lua exemplul tău și vor spune ce gândesc, ce-și doresc și ce pot.

Scorpion – Tu nu poți face lucrurile decât cu pasiune intesă, cu dăruire totală. Pentru tine nu există decât alb și negru. Poate că ar fi momentul să încerci și nuanțe de gri pentru că lumea nu-i făcută doar din alb și negru. Sunt persoane îndepărtate care au mare nevoie să comunice cu tine și tu le refuzi această ocazie. Nu e bine!

Săgetător – În relațiile intime trebuie să te gândești bine cât de mare este diferența între ceea ce vrei și ceea ce primești și să acționezi în consecință. Pune capăt oricăror contracte care nu-ți sunt pe plac, care nu aduc beneficii și care stagnează. Este necesar să faci o curățenie generală în acest capitol al vieții tale, iar ziua de azi este perfectă pentru a începe aceste demersuri.

Capricorn – Banii sunt o problemă. Nu le dai însă importanță și continui să cauți momente de tihnă și pace în care să faci doar ceea ce-ți place mai mult și mai mult. Ești solitară, dar asta este o caracteristică a zodiei, pentru că oamenii inteligenți nu au nevoie neapărat de companie. Tu nu te plictisești niciodată cu tine.

Vărsător – Nu știi foarte bine ce vrei. Ești agitată și mereu nemulțumită, dar faci marea greșeală de a nu spune ce anume te supară și asta accentuează starea de frustrare pe care o simți din ce în ce mai acut. Pe de altă parte energia pozitivă pe care o simți azi este exact ceea ce aveai nevoie ca să duci rutina obositoare a zilei, mai departe.

Pești – Nu te baza pe prieteni și rezolvă-ți singură problemele, ca să nu fii dezamăgită. Te simți bine și abia aștepți să petreci câteva ore singură cu partenerul tău. Ești plină de energie și reușești să faci tot ce ți-ai propus. Primești și o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală.

Semnele de aer: Vărsător, Balanță, Gemeni. Află totul despre ele

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns