Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 30 noiembrie 2020. Energie pozitivă și eclipsă de Lună

Horoscop zilnic – 30 noiembrie 2020. Energie pozitivă și eclipsă de Lună

eclipsa de luna

Datele generale ale zilei de 30 noiembrie 2020 – Eclipsa de Lună plină are loc în noaptea Sfântului Andrei. Este semnul pasului pe care îl facem toți către o „nouă eră”, în care toate se vor așeza după reguli și tipare noi. Perioada de tranziție nu s-a terminat, va mai dura, foarte probabil până în decembrie 2021, dar fiecare zi care trece ne va demonstra că lucrurile evoluează, că omul progresează și că trebuie să ne concentram pe ceea ce are valoare, pe ceea ce contează. Astrele produc configurații care vindecă mintea și trupul, aduc stabilitate și energie pozitivă.

Berbec – Eclipsa de lună aduce, nativilor din Berbec, energie, uneori chiar prea multă, de unde și o oarecare dispoziție pentru discuții, controverse și dezbateri aprinse. Se îmbunătățesc comunicarea și relațiile de familie și primești susținerea celor dragi pentru concretizarea unor proiecte. Toți nativii vor fi mai meditativi, mai introvertiți pentru o bună perioadă de timp de acum înainte.

Taur – Se spune că nu există întuneric, dacă nu există lumină. Eclipsa asta face, pentru tine. Aduce întunericul care te va întoarce către lumină. Este o perioadă de tranzit, o perioadă în care trebuie luate decizii radicale, unele dureroase, dar mereu toate spre binele personal și comun cercului tău restrâns. O reorganizare financiară, pe termen lung, este mai mult decât necesară și va avea mare succes dacă începe zilele acestea.

Gemeni – Sensibilitatea la cote maxime este firească. Eclipsa are loc chiar în casa ta, așa că efectele ei sunt simțite violent de nativii acestei zodii. Pe de altă parte posibilitățile sunt nenumărate și ai șansa de a face orice vrei, cu succes. Este perioada ideala în care nevoile, aspirațiile, planurile pot prinde contur, dar este necesară multă voință și o maximă implicare personală.

Rac Eclipsa de Lună va scoate la lumină unele dintre cele mai tainice secrete ale tale. Le va pune față în față cu realitatea vieții de până acum și te va obliga să faci alegeri. Unele dure, altele banale. Toate vor aduce clarificări, deși uneori acestea pot fi dureroase și complicate. Va trebuie să te implici mai mult, să fii mai prezentă, mai activă și mai orientată către lucrurile importante din viața ta. Cum le identifici, depinde doar de tine.

Leu – Ai nevoie de echilibru și de forță, iar momentul astral special pe care îl travesăm asta îți aduce. Unele legături devin trainice și pot dura o viață, de acum înainte, în timp ce altele pot să se desfacă, și să nu mai fie reluate niciodată. Rememorează evenimente de acum șase luni, și ai să descoperi că cele începute atunci se definitivează, se rezolvă acum.

Fecioară – Ești obigată de context, și de realitatea în care trăiești, să găsești un echilibru absolut între viața de familie și viața profesională. Va trebuie să le reevaluezi pe amândouă și să găsești o cale de mijloc. Ai energie, dar trebuie să descoperi singură metodele prin care să o canalizezi spre lucrurile cu adevărat importante, iar asta depinde exclusiv de tine.

Citeste si: Cum faci față schimbărilor din viață

Balanță – Va urma o  perioadă importantă. Unele dintre obiceiurile care intraseră în rutina vieții tale se vor da complet peste cap. Fii foarte atentă la călătorii, la drumurile lungi pentru că pot oferi surprize dintre cele mai neplăcute. Planifică fiecare demers pe care îl faci, cu atenție la detalii. Acelea sunt cele mai importante. Ceva din trecut revine violent și te obligă la o adaptare rapidă.

Scorpion – Ai tendința de a te sabota singură. Ridici ziduri în jurul tău care îți blochează comunicarea și astfel rămâi singură într-un turn de fildeș în care te-ai încuiat de bună voie. Va trebuie să faci alegeri importante, unele dintre ele dure atât pentru tine cât și pentru cei care sunt în jurul tău și care, cumva, depind de tine. Se vor întâmpla lucruri memorabile, chiar dacă doar tu vei știi asta.

Citeste si: Zodia Sagetatorului si tot ceea ce trebuie sa stii despre ea

Săgetător – Eclipsa de Lună va marca în viața ta personală un punct de cotitură. Nu trebuie să fie ceva dramatic, deși nu este exclus. Este o perioadă de schimbări radicale, cele mai multe bune și în avantajul tău imediat, deși deseori dureroase și complicate, pentru că va trebui să te adaptezi rapid, să te modelezi și să te pliezi la o nouă realitate. Și pentru tine zilele acestea sunt punctul culminant al deciziilor luate cu ceva vreme în urmă.

Capricorn – Ceea ce se întâmplă este spre binele tău, chiar dacă aparent sunt evenimente care îți complică și-ți aglomerează viața. Este perioada în care poți culege roade muncii susținute de până acum. Decembrie este o lună bună pentru tine și vei simți asta pe măsră ce trec zilele și ne apropiem de solstițiu. Fii prudentă, mai mult ca de obicei, fii calmă și gestionează fiecare situație critică care apare cu răbdare.

Vărsător – Eclipsa pune bariere de comunicare pentru tine și poate rupe legături. La fel de bine poate naște conexiuni noi, durabile și profitabile. Primești răspunsuri concrete la eforturile constante pe care le-ai făcut, iar ambiția, inventivitatea, perseverența de care dai dovadă, în fiecare zi, sunt răsplătite.

Pești – Ai parte de oportunități excepționale în perioada următoare. Șansele ratate, revin și primești o a doua ocazie de a le fructifica și de a beneficia de avantaje și foloase. Sunt bine aspectate toate demersurile care țin de familie, de prieteni și de toate lucrurile importante din viața ta fie că ai fost sau nu conștientă de valoarea lor. Beneficiile perioadei bune depind doar de modul în care vei știi să utilizezi ceea ce primești.

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns