Esti aici
Femeia.ro > Lifestyle > 8 motive pentru care mamicile stau pe Facebook

8 motive pentru care mamicile stau pe Facebook

8 motive pentru care mamicile stau pe Facebook – Iti place sa-ti petreci vremea pe internet. Ai copii si sansele sunt sa ai si un cont de facebook cu 500 de prieteni. Dar nu-i nimic si noi avem asa ceva.

Iata cateva motive pentru care mamicile si taticii iubesc facebook-ul.

  • O modalitate usoara de a tine legatura cu prietenii. Un telefon catre toti prietenii tai ar inseamna multe ore de discutii, asadar e mult mai simplu ca, dupa ce-ai hranit copii, i-ai pus la culcare sau le-ai pregatit camera pentru joaca sa te asezi in fata calculatorului si sa te informezi despre viata celorlalti in doar cateva minute. Iar daca ai mai mult timp, te poti pierde uneori in aceasta retea, comentand, dand like-uri si uitandu-te la pozele celorlalti.
  • Iti place sa urci poze si e foarte usor sa o faci. Cateva clikuri si ai urcat toate pozele noi cu cei mici care se fac mari pe zi ce trece. In acest fel, toata lumea iti poate vedea copilul chiar daca sta departe de tine si nu te poate vizita.
  • Locul perfect pentru a te lauda. Foarte usor te poti lauda cum Tudor sau Elena a castigat ceva important, a mers pentru prima oara in picioare sau a spus tata de trei ori in aceeasi zi.
  • Iti ofera incredere. Recunoaste ca ai stat multe seri la rand sa te uiti la pozele fostilor iubiti si sa te amuzi cat de bine arati si tu si cum s-au schimbat ei. Toata lumea a facut-o macar o data.
  • Ai o dilema? O poti posta foarte usor pe wall si in zece secunde mai bine de 10 prieteni iti vor da raspunsuri. Simplu si curat.
  • Afli ultimele stiri. Recunoaste unde ai auzit de ultimul concert din oras? De pe Facebook sau din ziar? Iti spunem noi: de pe Facebook.
  • Iti poti urmari copilul cel mare. Daca copilul tau este destul de mare incat sa aiba pagina de facebook, acolo poti vedea exact cum este el si ce ii place ca adolescent. Asta in cazul in care ti-a acceptat prietenia.
  • Iti da putina putere. Daca cineva te enerveaza este foarte usor sa scapi de el: unfriend.

Poti completa lista si ne poti spune in sectiunea de comentarii de ce iti place sa-ti petreci timpul pe Facebook!

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns